Becali cere razbunare in Cupa UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelistii au revenit la sentimente mai bune fata de meciul de astazi cu RC Lens. Dupa ce au fost la un pas sa refuze sa intre pe teren, Radoi&Co au primit ordin sa-i bata cu orice pret pe francezi.

Stelistii au revenit la sentimente mai bune fata de meciul de astazi cu RC Lens. Dupa ce au fost la un pas sa refuze sa intre pe teren, Radoi&Co au primit ordin sa-i bata cu orice pret pe francezi. Patronul Gigi Becali vrea sa razbune toate necazurile pe care le are cu Fiscul printr-o victorie in fata formatiei "Sang et Or". "M-a bucurat si m-a impresionat solidaritatea echipei, insa vom merge la stadion si le voi spune ca solidaritatea inseamna lupta pe teren pentru Steaua, pentru Gigi Becali, pentru Romania. Nu suntem lasi, ci razboinici. Razboiul lor e in iarba. In primul rand nu ar fi fost corect fata de suporteri sa se lase batuti, pentru ca razboaiele mele le duc eu si justitia va hotari cine are dreptate. Meseria lor e sa joace", a declarat latifundiarul din Pipera. Francezii de la Lens privesc si ei cu optimism meciul. Avand tot lotul valid pentru intalnirea din Ghencea, cei de la Lens vor sa se revanseze in Cupa UEFA dupa parcursul slab din Ligue 1, acolo unde ocupa doar pozitia a zecea. Cu toate acestea, spionul francezilor la meciul ros-albastrilor de la Constanta, Marc Houvenaeghel, a tras un semnal de alarma pe site-ul oficial al clubului: "Steaua este o echipa frumoasa, completa. Fata de CFR Cluj, pe care am invins-o in finala Cupei Intertoto, Steaua este o echipa mult mai tehnica si mai bine organizata", a precizat oficialul francez.
Stelistii, favoriti la casele de pariuri
Campioana Diviziei A este considerata favorita la casele de pariuri din Romania si din strainatate. Astfel, o victorie a ros-albastrilor este recompensata cu o cota in jurul valorii de 2,30, in timp ce francezii sunt cotati cu 2,79 in cazul unui succes in Ghencea. Astfel, chiar daca a castigat Cupa UEFA Intertoto si are ca obiectiv castigarea Cupei UEFA, formatia franceza plateste tribut formei slabe pe care o traverseaza in campionatul intern.

Steaua - Lens, ora 20, TVR 1
Stadion: Steaua
Arbitri: Athanassios Briakos - Konstantinos Galanos, Dimitrios Bozatzidis (Grecia)
Celalalt meci al grupei C: Halmstad - Hertha.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite