Becali şi Popescu nu vor scăpa de amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

care a sărit în apărarea "inculpaţilor", deşi este membru în CE. "Nu cred că sunt vinovaţi", a spus Mitică. Chiar dacă se bucură de sprijinul unuia dintre cei mai puternici oameni din

care a sărit în apărarea "inculpaţilor", deşi este membru în CE. "Nu cred că sunt vinovaţi", a spus Mitică. Chiar dacă se bucură de sprijinul unuia dintre cei mai puternici oameni din fotbalul românesc, Popescu şi Becali vor avea de înfruntat faţă în faţă pe cei pe care i-au atacat în campania pentru alegerile la FRF, aceştia fiind apropiaţi ai Naşului. Gheorghe ştefan, Jean Pădureanu, Valeriu Argăseală, Adalbert Kassai sau Gheorghe Constantin sunt persoane care au fost împotriva lui Gică Popescu şi, implicit, a lui Becali. Declaraţiile oficiale ale celor implicaţi sunt evazive. "Nu ştiu nimic. Decât ce am văzut la televizor. Trebuie să am actele ca să spun despre ce e vorba", ne-a spus Pinalti. "N-am cum să vorbesc fără să citesc dosarul", a adăugat şi Gheorghe Constantin, preşedintele CCA. Sub protecţia anonimatului însă, majoritatea persoanelor din cadrul CE al FRF au spus că, chiar dacă presimt că vor fi discuţii aprinse, dovezile sunt clar împotriva foştilor impresari şi aceştia nu au cum să scape de amenzi. Apropiaţii lui Mircea Sandu au posibilitatea să se răzbune pe Popescu şi pe Becali, având în spate acte care să le legitimeze hotărârile.

N-au ţinut cont de legi
Cei doi foşti impresari au fost nevoiţi să apară în faţa Comisiei pentru licenţierea agenţilor de jucători, deoarece nu ţinuseră cont de regulamentele FIFA şi FRF, şi astfel intraseră în posesia a 1,5 milioane de dolari, în urma transferului lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray. După ce organismul condus de Florin Prunea i-a sancţionat cu o amendă de 80.000 de dolari şi pe clubul Rapid cu 20.000 de dolari, Popescu a făcut şi o plată către ANAF, de 400.000 de dolari, sumă ce reprezenta impozitul la comisionul luat de la turci. Cazul a intrat şi în vizorul DNA şi al procuraturii, existând posibilitatea ca celor doi să li se întocmească şi dosar penal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite