Becali: "Îl vreau pe Piţurcă, cu el echipa juca fotbal electronic! - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre intenţia lui Becali de a-l aduce pe Piţurcă în locul lui Stoichiţă, speranţa antrenorului de la Steaua de a mai rămâne la echipa din Ghencea şi Iancu spune că Timişoara e mult peste Steaua. Printre alte subiecte, Pârcălab e de părere că acţionarii dinamovişti trebuie să plece, iar Rednic nu se vede antrenor în România la vară.

Becali: "Îl vreau pe Piţurcă, cu el echipa juca fotbal electronic!

Chiar dacă iniţial a evitat să dezvolte acest subiect, patronul din Ghencea a admis, în această seară, că Piţurcă este în pole position pentru a-l înlocui pe Stoichiţă. "Îl vreau pe Piţurcă din vară, dar încă nu am negociat cu el. Oricum, deocamdată încă mai sunt şanse teoretice la titlu, aşa că dacă vom lua campionatul, Stoichiţă e posibil să rămână; nu vreau să vorbesc despre ce va fi de la vară, trebuie să mă consult întâi cu acţionarii, să văd ei ce părere au.", a spus Gigi Becali, citat de Prosport.

Stoichiţă: "Ne-am dat singuri trei goluri"

Antrenorul trupei din Ghencea pune remiza cu Timişoara pe seama lacunelor din jocul defensiv şi speră să rămână la Steaua şi din vară. "Nu scăpăm de greşelile din apăprare, asta-i viaţa. Ne-am dat singuri trei goluri. Timişoara i-a făcut Clujului jocul. Visul de a lua titlul s-a spulberat. Nu mai e nici o presiune pe CFR Cluj. Ne luptăm pentru ce mai putem. Până la finalul sezonului îmi fac treaba la Steaua. Ar trebui continuitate, dar nu ştiu dacă mă mai vrea Steaua", a declarat Mihai Stoichiţă, citat de Gazeta Sporturilor.

Iancu: "Steaua trebuie să se mândrească cu acest punct! Suntem mult peste ei!

 Marian Iancu este dezamăgit de rezultatul obţinut în Ghencea, după ce Jelev a marcat golul egalării în minutul 93. "Timişoara este o echipă mult mai puternică decât Steaua. Ei au rămas mult în urmă din cauza managementului foarte prost. Îmi pare rău că nu am reuşit să ţinem de rezultat, eram sigur că putem obţine victoria în Ghencea.Ar trebui să fie o mare bucurie şi realizare pentru Steaua faptul că a reuşit să câştige un punct în meciul cu noi", a declarat Marian Iancu la Sport.ro.

Pârcălab: “Acţionarii dinamovişti trebuie să plece în bloc”

Fostul fotbalist al echipei Dinamo Bucureşti, Ion Pârcălab, este de părere că acţionarii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare trebuie să plece în bloc, pentru că au adus clubul într-o situaţie deplorabilă. "Am înţeles că sponsorii de la Dinamo au datorii, au restanţe şi la Fisc şi peste tot. Cred că ar trebui schimbaţi şi aceşti sponsori. Am văzut că bagă bani, dar una e să investească şi să se facă performanţă şi alta e să bage bani şi să se implice la echipă, iar aşa să nu facă nimic. Au intrat bani, dar s-au cheltuit pe te miri ce. Nu se poate continua în situaţia asta", a declarat Ion Pârcălab la Sport Total FM.

Rednic: "Nu cred că voi antrena în România din vară"

 Mircea Rednic regretă situaţia delicată în care se află Dinamo, dar nu uită să-i înţepe pe cei din Ştefan cel Mare, amintindu-le că echipa era pe primul loc anul trecut pe vremea asta. Rednic spune că nu e tentat să antreneze din nou în România, din vară, potrivit GSP TV.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite