Becali s-a săturat: "Gata! De azi negociez oficial cu Piţurcă!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre hotărârea lui Becali de a începe negocierile cu Piţurcă, mulţumirea lui Porumboiu după victoria vasluienilor cu Steaua şi Sabău spune că pleacă de la Timişoara. Printre alte subiecte, Claudiu Ionescu şi-a dat jos pantalonii în timpul meciului cu Gaz Metan, iar Penescu a ajuns iar după gratii!

Becali s-a săturat: "Gata! De azi negociez oficial cu Piţurcă!" 

Becali îşi acuză echipa de lipsă de caracter cu Vaslui. Steaua a condus cu 1-0 la pauză, dar a pierdut după două erori grave de apărare. Nici Stoichiţă nu a scăpat de gura patronului. "E vina lui Stoichiţă. Când ai 1-0 şi eşti Steaua... Gata! De mâine negociez oficial cu Piţurcă! Dar negocierile nu vor dura o zi...", a spus Becali citat de Sport.ro.

Porumboiu: "Steaua e foarte slabă! CFR merită titlul, au valoare"

Porumboiu s-a declarat foarte fericit după victoria cu Steaua. Patronul vasluienilor a apreciat după meci inspiraţia lui Lăcătuş, dar recunoaşte că cei de la CFR merită să fie campioni: "Au valoare şi îi felicit sincer", a spus patronul moldovenilor. "Sunt foarte mulţumit de evoluţia echipei. S-a jucat bine în toate compartimentele. Am meritat victoria, cred că nu se pune problema. Steaua este foarte slabă", a zis Porumboiu, citat de Prosport.

Sabău: "Mai stau două etape şi plec. M-am săturat"

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a anunţat că va pleca de la formaţia bănăţeană la finalul sezonului, indiferent de rezultatele din ultimele două etape. "M-am săturat de atmosfera din jurul echipei! Nu are rost să mă lupt împotriva curentului. Mai sunt două etape şi după accea voi pleca! Am început bine, dinamic. Am avut bară şi gol valabil în prima repriză. Am crezut că vom câştiga şi la 0-1, dar eliminarea lui Contra a fost decisivă. Se pare că nu sunt dorit la Timişoara şi intentionez să plec după cele două jocuri rămase din acest sezon", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, citat de Sport Total FM.

Claudiu Ionescu şi-a dat jos pantalonii în timpul meciului cu Gaz Metan!

 În minutul 82 al partidei dintre Poli Timişoara şi Gaz Metan Mediaş, Claudiu Ionescu şi-a dat pantalonii jos, fiind nemulţumit de situaţia din teren.  "Aici mi-am dat seama ce încărcătura nervoasă este în jurul echipei şi atunci de-aia sunt şi eu un pic mai liniştit şi încerc să stau de vorbă cu ei şi să ne pregătim pentru meciul următor",  a declarat preşedintele Timişoarei, Marian Iancu pentru GSP TV.

Penescu, iar după gratii!

Eliberat sub control judicar pe 29 ianuarie 2010, după 9 luni şi jumătate de arest preventiv în urma dosarului "Mită pentru arbitri I", patronul lui FC Argeş a fost din nou reţinut, ieri. Penescu e anchetat acum în "dosarul Serea - Martiş", în care e acuzat că a dat mită 21.000 de dolari pentru a o favoriza pe FC Argeş în patrida cu Steaua (2-2) din campionatul trecut, scrie Gazeta Sporturilor.





Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite