Becali si Copos au petrecut impreuna de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finantatorii Stelei si Rapidului, Gigi Becali si George Copos, au petrecut Revelionul impreuna, la hotelul vicepremierului din Poiana Brasov. Cei doi nu au pierdut ocazia sa se tachineze pe teme

Finantatorii Stelei si Rapidului, Gigi Becali si George Copos, au petrecut Revelionul impreuna, la hotelul vicepremierului din Poiana Brasov.
Cei doi nu au pierdut ocazia sa se tachineze pe teme fotbalistice si pe jucatorii pe care Steaua ar putea sa-i "fure" de la Rapid. George Copos i-a propus lui Becali un pact de neagresiune. "Cred ca Timisoara, Steaua si Rapid nu-si vor fura jucatorii la final de contract", a spus vicepremierul care l-a avertizat, in gluma, pe Becali ca-l va cumpara pe capitanul Stelei, Mirel Radoi. "Trebuie sa dai toata echipa pe el!", a venit raspunsul stelistului care si-a linistit, totusi, gazda: "Nu-l iau pe Radoi pentru ca nu vreau. Daca ma interesa, il luam". Becali a refuzat insa pacea vicepremierului. "Nu am ce pacturi sa fac eu cu Copos, pentru ca oamenii lui nu sunt sclavi. Daca el asa considera, treaba lui. Nu am nici un pact cu el", a precizat latifundiarul din Pipera, care este sigur ca echipa sa va castiga, anul acesta, un nou titlu de campioana. Gigi Becali a evitat sa dea ochii cu premierul Calin Popescu Tariceanu, cel care a petrecut Revelionul in acelasi hotel, neputand sa uite sechestrul pus pe averea sa in toamna anului trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite