"Bayern, fragilă în defensivă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Adevărul" vă prezintă cele şase adversare ale echipelor româneşti în Liga Campionilor. Astăzi, bavarezii Atacatul Sergiu Radu arată plusurile şi minusurile campioanei Germaniei.

"Adevărul" vă prezintă cele şase adversare ale echipelor româneşti în Liga Campionilor. Astăzi, bavarezii

Atacatul Sergiu Radu arată plusurile şi minusurile campioanei Germaniei. Fotbalistul lui FC Koln joacă în Bundesliga de trei ani.

Steaua va debuta în noua ediţie a Ligii Campionilor contra campioanei Germaniei Bayern München. Bavarezii vor veni în Ghencea pe 17 septembrie. După două remize în primele două etape din Bundesliga, Bayern a câştigat primul meci, duminică, scor 4-1, în faţa echipei Hertha Berlin.

Atacantul român al lui FC Koln, Sergiu Radu, a făcut o analiză a fiecărui compartiment din formaţia bavareză.
"Este o echipă solidă, dar care nu a început sezonul prea bine. În poartă au mizat pe tânărul Rensing, care nu a greşit în primele trei etape, dar nici nu a dovedit că are cine ştie ce experienţă.

În centrul defensivei au doi fundaşi, Lucio şi van Buyten, care sunt puternici la jocul aerian. Ei pot fi însă uşor depăşiţi dacă steliştii vor juca rapid, la firul ierbii. În plus, Lucio urcă de multe ori în atac şi lasă spaţii care pot fi speculate", a comentat Radu.

Ribery ar putea lipsi în Ghencea

Dacă în apărare bavarezii nu stau foarte bine, de la mijloc în sus, echipa antrenată de Jurgen Klinsmann este redutabilă.

Sergiu Radu crede că atacul este punctul forte al nemţilor: "În linia mediană au trei jucători buni, Ribery, Van Bommel şi Schweinsteiger, care pot face diferenţa. Atacul este extrem de periculos. Cuplul de atacanţi Luca Toni - Klose poate fi <> pentru orice echipă".

Starul lui Bayern, francezul Franck Ribery, este aşteptat să revină pe gazon la jumătatea acestei luni după accidentarea suferită la Euro 2008 şi va depinde de antrenorul Klinsmann dacă francezul va evolua contra Stelei în Ghencea.

Beckenbauer este şef de 14 ani

Conform lui Sergiu Radu, unul din punctele tari ale lui Bayern îl reprezintă continuitatea la nivelul conducerii. "Preşedintele Franz Beckenbauer şi managerul general Uli Hoenes sunt de mult timp la conducerea clubului şi au pus la punct un manager foarte apreciat în Germania cu ajutorul căruia au câştigat multe trofee.

Antrenorul Jurgen Klinsmann este şi el apreciat, dar care trebuie să confirme ca antrenor la o echipă de club", a explicat fotbalistul. Beckenbauer este preşedintele clubului de 14 ani, în timp ce Hoenes a ocupat funcţii în cadrul clubului din anul 1979.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite