Bayern admite: "Am avut noroc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului bavarez au fost nemulţumiţi de evoluţia echipei şi au declarat că au obţinut trei puncte norocoase în Ghencea Jocul cu Bayern le-a dat încredere steliştilor, care

Oficialii clubului bavarez au fost nemulţumiţi de evoluţia echipei şi au declarat că au obţinut trei puncte norocoase în Ghencea

Jocul cu Bayern le-a dat încredere steliştilor, care acum visează la optimile Ligii Campionilor.

Cotidianul "Bild" a scris ieri că Bayern München a tremurat serios pentru victoria din jocul cu Steaua (1-0). "Să nu uităm că Steaua a avut câteva şanse mari de gol, iar Steaua nu este Liverpool, Chelsea sau Real Madrid. Rensing se poate considera norocos", a notat "Bild".

Pe aceeaşi lungime de undă s-au aflat şi oficialii campioanei Germaniei. "Bayern a fost mai vie şi a avut o posesie mai bună, mai multe ocazii. Românii au fost conştienţi că trebuie să facă mai mult în repriza a doua şi au făcut. Bayern a avut câteva probleme, românii au avut câteva ocazii de a egala, dar, cu puţin noroc, am păstrat rezultatul până la final", a spus Franz Beckenbauer, preşedintele Comitetului de Supervizori al clubului bavarez.

Goian vrea victorie în Germania

În ciuda înfrângerii din jocul cu Bayern München, steliştii au rămas optimişti şi cred în continuare în şansele lor de a trece de grupele Ligii Campionilor. "Am întâlnit o echipă foarte puternică, însă cred că şi noi am jucat foarte bine şi am fi meritat un egal.

Şansele nu sunt încă compromise, grupa se joacă, însă trebuie să fim curajoşi. Când ai patru ocazii clare de gol cu Bayern, înseamnă că eşti o echipă bună care poate să se califice mai departe", a spus Dorin Goian.

Gigi Becali: "Am pierdut o luptă, nu şi războiul"

La finalul întâlnirii cu Bayern, finanţatorul George Becali s-a arătat mulţumit de faptul că Steaua nu mai este ciuca bătăilor. "Acum doi-trei ani jucam cu Real Madrid, cu Lyon şi pierdeam cu 4-1 şi 3-0. Acum am jucat cu Bayern München, o echipă foarte bună. În prima repriză am fost moi. În repriza a doua am dominat şi, cu puţin noroc, puteam să câştigăm. Nu e o nenorocire că am pierdut. Am pierdut o luptă, nu şi războiul, dar îl vom câştiga", a spus finanţatorul.

Am primit destul de repede gol după o fază fixă şi a trebuit să fim mai agresivi
Marius Lăcătuş,
antrenor Steaua

Nu văd de ce jucătorii ar putea fi afectaţi de acest rezultat. Trebuie să treacă repede peste aceste eşecuri, pentru a putea avea şanse.
Victor Piţurcă,
selecţioner România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite