Bătălie cu Germania pentru Angola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă "tricolorele" vor învinge astăzi, vor juca în sferturi cu echipa africană Înfrângerea din partida cu Ungaria, scor 31-34, a cam complicat viaţa româncelor la acest

Dacă "tricolorele" vor învinge astăzi, vor juca în sferturi cu echipa africană

Înfrângerea din partida cu Ungaria, scor 31-34, a cam complicat viaţa româncelor la acest Mondial.

Astfel, ele trebuie să învingă Germania (astăzi, de la 19.30, în direct la TVR 2), pentru a ocupa locul doi în grupa principală de la Dijon. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, atunci vom juca împotriva Angolei în sferturile de finală. Dacă nu reuşim să trecem de nemţoaice, atunci vom încheia grupa pe locul trei şi ne vom confrunta, cel mai probabil, cu Rusia.

În acest an, echipele României şi Germaniei nu s-au întâlnit, iar în 2006, într-un amical, nemţoaicele s-au impus cu 30-23.

La CM 2005, România a învins însă cu 37-26. "Sper ca în meciul cu Germania să ne remontăm şi extremele să joace mult mai bine. Nu vreau să nominalizez jucătoarele care au jucat slab cu Ungaria, că se ştiu ele. Nechita plângea, trebuie să se descarce, pentru a juca mult mai bine cu Germania", a spus antrenorul Gheorghe Tadici.

În grupa noastră, azi se mai joacă partidele Coreea de Sud - Ungaria şi Spania - Polonia. Dacă România şi Ungaria vor avea acelaşi număr de puncte, atunci unguroaicele vor avea întâietate deoarece ne-au învins în meciul direct.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite