Bătaie între echipele lui Zotincă şi Beckham

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul român Alex Zotincă a fost eliminat în timpul partidei de campionat câştigată joi de echipa sa, Chivas USA, în faţa celor de la LA Galaxy, scor 3-0. În prelungirile primei

Fundaşul român Alex Zotincă a fost eliminat în timpul partidei de campionat câştigată joi de echipa sa, Chivas USA, în faţa celor de la LA Galaxy, scor 3-0.

În prelungirile primei reprize, după o intrare tare la vedeta celor de la Galaxy, David Beckham, jucătorii celor două echipe au fost la un pas de o bătaie generală. În timpul îmbrâncelilor, mijlocaşul lui LA, Kevin Harmse, a încercat să-i dea un pumn românului, acesta replicând cu un cap în gură. După ce spiritele s-au calmat, ambii fotbalişti au fost eliminaţi.

Fără Zotincă pe teren, Chivas USA s-a impus cu 3-0 la final, deşi David Beckham a evoluat toate cele 90 de minute pentru LA Galaxy. Altfel, Major League Soccer s-a îmbogăţit cu o nouă vedetă trecută de 30 de ani. Brazilianul Denilson, campion mondial în 2002, s-a transferat la FC Dallas. În 1998, Betis Sevilla stabilea un record mondial plătind 32 milioane de euro pentru transferul lui Denilson, de la Sao Paulo. Ulterior, acesta nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite