Barcelona, mare favorită în derbiul Catalunyei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Espanyol - Barcelona. Derbiul Catalunyei aduce faţă în faţă două echipe cu poziţii opuse în clasament. Dacă FC Barcelona este lider, Espanyol se zbate în partea a doua a clasamentului, pe

Espanyol - Barcelona. Derbiul Catalunyei aduce faţă în faţă două echipe cu poziţii opuse în clasament. Dacă FC Barcelona este lider, Espanyol se zbate în partea a doua a clasamentului, pe locul 14. În plus, gazdele nu pot emite prea mari pretenţii în faţa extratereştrilor, având în vedere că au doar două victorii în opt partide jucate acasă.
Panathinaikos - Larisa. Panathinaikos are şanse minime în lupta pentru titlu, aflându-se la nu mai puţin de nouă puncte de liderul Olympiakos. Totuşi, formaţia din Atena trebuie să-şi respecte blazonul şi să câştige în faţa modestei Larisa, formaţie aflată pe locul opt.
Braga - Sporting. Cele două echipe sunt vecine de clasament în prima ligă portugheză, fiind despărţite de doar un punct. Având în vedere echilibrul de forţe, se poate miza pe o remiză, fiind totuşi posibil şi un succes al lui Sporting.
Atalanta - Cesena. Atalanta şi Cesena sunt două candidate la promovare din Serie B. Chiar dacă sunt vecine de clasament şi au forte egale, Atalanta are totuşi avantajul unui parcurs de excepţie pe propriul teren, acolo unde a câştigat toate cele zece partide disputate.
Manchester City - Scunthorpe. Este o înfruntare disproporţionată din Cupa Angliei între ocupanta locului nouă în Premier League, Manchester City, şi necunoscuta Scunthorpe din liga a treia. În mod cert, City este mare favorită, mai ales că această competiţie este singura soluţie pentru cei din Manchester de aprinde cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite