Barcelona - Chelsea, meciul serii în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juventus - Werder Bremen. După ce în tur a pierdut, scor 2-3, Juventus are, în această seară, doar varianta victoriei dacă doreşte să continue parcursul în Liga Campionilor. În ultima etapă

Juventus - Werder Bremen. După ce în tur a pierdut, scor 2-3, Juventus are, în această seară, doar varianta victoriei dacă doreşte să continue parcursul în Liga Campionilor. În ultima etapă din Serie A, Mutu & Co. s-au impus, în deplasare, în faţa celor de la Sampdoria. Werder, în schimb, a terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la Leverkusen.
Barcelona - Chelsea. Niciuna dintre cele două echipe nu a strălucit în ultima etapă de campionat, dar gazdele au şi varianta egalului. În tur, Barcelona a învins pe Stamford Bridge cu 2-1 şi poate fi considerată drept favorită la calificarea în fazele superioare. În plus, în 14 meciuri jucate acasă, trupa lui Rijkaard a pierdut o singură dată.
Villarreal - Rangers. În meciul tur, spaniolii şi scoţienii au terminat la egalitate, scor 2-2, astfel că astăzi Villarreal se poate mulţumi şi cu o remiză, 0-0 sau 1-1. Oricum, Rangers nu se descurcă prea bine atunci când joacă afară, în campionatul din Scoţia reuşind cinci victorii, patru egaluri, iar de cinci ori a pierdut.
Metz - Nancy. Acesta este unul dintre cele mai grele meciuri pentru pariori. Gazdele au nevoie de trei puncte pentru a scăpa de retrogradare în timp ce oaspeţii, aflaţi la jumătatea clasamentului, par lipsiţi de griji. În ultimele cinci dispute jucate acază, Metz s-a impus de două ori, o dată a făcut egali şi a pierdut un meci.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite