"Bancarul" Iacov nu se teme de Fisc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

sunt vinovaţii. Nu eu, ci Gino Iorgulescu s-a ocupat de acele transferuri", ne-a spus Constantin Iacov. "Noi contrazicem aceste constatări ale ANAF şi ne vom susţine punctul de vedere. O să

sunt vinovaţii. Nu eu, ci Gino Iorgulescu s-a ocupat de acele transferuri", ne-a spus Constantin Iacov. "Noi contrazicem aceste constatări ale ANAF şi ne vom susţine punctul de vedere. O să prezentăm actele prin care dovedim că cei cinci jucători erau în coproprietatea clubului şi a firmei Baroque Trading Ltd. În 30 de zile, avem dreptul să contestăm ce spune ANAF, şi o vom face. Despre Iacov nu vreau să declar nimic", a precizat Gino Iorgulescu. Fostul preşedinte al clubului "bancar" este acuzat de ANAF de ilegalităţi în efectuarea transferurilor jucătorilor Gabriel Caramarin, Gigel Coman, Gabriel Cânu, Adrian Olah şi Jon McKain la Clubul Poli Timişoara, împreună cu preşedintele Asociaţiei SC Fotbal Club Naţional 2000, Florin Ciobanu, şi administratorul clubului de fotbal FC Naţional, Constantin Iacov. În urma celor cinci transferuri, Asociaţia Pro Naţional a încasat 2.450.000 de dolari, din care Iorgulescu a virat în contul firmei Baroque Trading Ltd. Suma de 1.373.000 de dolari în trei tranşe. ANAF susţine că fotbaliştii nu erau angajaţii asociaţiei conduse de Iorgulescu şi că transferurile mari de sume în valută către o persoană juridică nerezidentă, fără a se baza pe tranzacţii economice reale, ar putea să intre sub incidenţa Legii nr.656/2002, privind prevenirea şi sancţionarea spălării banilor.

Ponta nu se bagă
Victor Ponta, asociat fără acţiuni al clubului din Parcul cu Platani, a spus că nu ştie nimic despre scandalul de la FC Naţional şi nici măcar nu-l interesează. "S-a spus că aş fi în spatele lui Constantin Iacov? Numai un cretin poate arunca pe piaţă aşa ceva. Mai ales că eu sunt prietenul lui Gino Iorgulescu şi chiar o să-i iau apărarea dacă va fi nevoie", a declarat membrul PSD.
"Dacă domnul Ponta ar fi la putere, poate s-ar putea zice aşa ceva. În spatele meu nu este nimeni, pentru că eu nu am nevoie să mi se asigure spatele. Totul am demonstrat cu acte", a adăugat Iacov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite