"Bancarii" vor puncte la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa FC Naţional va disputa etapa a doua la Bistriţa în compania formaţiei Gloria, astăzi de la ora 18.00. Tehnicianul din Parcul cu Platani crede că deplasarea în Ardeal poate duce la

Echipa FC Naţional va disputa etapa a doua la Bistriţa în compania formaţiei Gloria, astăzi de la ora 18.00. Tehnicianul din Parcul cu Platani crede că deplasarea în Ardeal poate duce la recuperarea punctelor pierdute de FC Naţional pe propriul teren cu Dinamo.
"Am încredere că putem să recuperăm, mai ales după ce am văzut cea de-a doua repriză foarte bună pe care am avut-o cu Dinamo. Avem şansa să îndreptăm lucrurile şi sunt sigur că o vom face", a spus Marin Dună. Antrenorul "bancarilor" a spus că nu se teme de posibile greşeli de arbitraj. "Nu ne e teamă, dacă noi jucăm bine", a precizat tehnicianul. Prezent şi el la conferinţa de presă de la sediul clubului, mijlocaşul Erik Lincar a declarat că valoarea fotbalului românesc a crescut: "Nivelul este mult mai ridicat decât cum îl ştiam eu. Parcursul echipelor româneşti în cupele europene este dovada".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite