"Bancarii", din înfrângere în înfrângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa din Parcul cu Platani îşi continuă parcursul slab în campionat, fiind învinsă cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Urziceni şi rămâne, după şase etape, pe ultimul loc din campionat,

Echipa din Parcul cu Platani îşi continuă parcursul slab în campionat, fiind învinsă cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Urziceni şi rămâne, după şase etape, pe ultimul loc din campionat, cu numai trei puncte.
Formaţia antrenată de Marin Dună nu a putut face faţă unei echipe motivate, care a pus presiune încă de la începutul partidei. După numai patru minute de joc, tabela arăta 1-0 pentru gazde, după un gol marcat de Cornel Dobre, care l-a învins pe Nae cu un şut din interiorul careului. "Bancarii" au încercat să revină în joc, dar atacanţii trimişi în teren de antrenorul oaspeţilor, Cursaru şi Florentin Dumitru, au fost mâini moarte, în a doua repriză bucureştenii nereuşind nici măcar un şut pe spaţiul porţii. Echipa antrenată de Costel Orac şi-a asigurat victoria în al doilea mitan, Pojer ridicând scorul la 2-0 în minutul 70 cu un şut de la peste 20 de metri. Patronul echipei FC Naţional a asistat la partidă cu piciorul stâng în ghips. Constantin Iacov şi-a fracturat piciorul la o partidă de fotbal pe care o disputase în urmă cu câteva zile. Întrebat ce a păţit, bossul din Parcul cu Platani şi-a ironizat jucătorii. "Spre deosebire de echipă, eu mi-am făcut datoria înscriind un gol şi obţinând un penalti înainte să mă accidentez", a spus Constantin Iacov. Bucureşteniivor avea un parcurs dificil încontinuare, urmând să primească vizita Ceahlăului şi să se deplaseze la Constanţa, acasă la Farul.

Unirea Urziceni - FC Naţional 2-0 (1-0)
Au marcat: C. Dobre (4), Pojer (70)
Unirea: C. Grigore - Odoroabă, Rohat, M. Jovanovici, Filatov - C. Dobre (Murgan 58), Cr. Vlad, Pojer (Ricardo 86), Cr. Constantin - Leandro (Aldea 65), Costescu. Antrenor: Costel Orac.
FC Naţional: E. Nae - Ghindeanu, Panc, Burcă, Mozacu (Ninu 36) - Fl. Dumitru (M. Ivan 57), L. Rusu, Bundea, Herea - Iancu, Cursaru (Marcu 71). Antrenor: Marin Dună.
Arbitri: Lucian Dan, Claudiu Tripa, Sebastian Gheorghe.
Stadion: Unirea; Spectatori: 5.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite