Băgaţi la apă de canadieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorii au pierdut ruşinos, scor 8-9, primul meci de la C.M. de polo, în faţa modestei echipe nord-americane pe care, în urmă cu doi ani, România o învingea fără drept de apel Ape

Tricolorii au pierdut ruşinos, scor 8-9, primul meci de la C.M. de polo, în faţa modestei echipe nord-americane pe care, în urmă cu doi ani, România o învingea fără drept de apel

Ape tulburi pentru reprezentativa României la începutul Campionatului Mondial de polo găzduit de oraşul australian Melbourne. În ciuda tuturor pronosticurilor, băieţii noştri au evoluat lamentabil în faţa unei echipe a Canadei, pe care, la precedenta ediţie a Mondialelor, o băteau cu un neverosimil 10-2, tot în faza grupelor. Plecaţi cu gânduri măreţe la Melbourne, unde visează chiar la o medalie, jucătorii pregătiţi de Vlad Hagiu au început temător meciul şi, după ce avantajul a alternat într-o parte şi alta, pauza mare a consemnat egalitatea pe tabelă, 4-4. În partea a doua, tricolorii nu au putut să facă diferenţa şi chiar dacă au avut la un moment dat 8-7, au primit două goluri, unul de la mare distanţă, şi s-au văzut în final învinşi de o echipă venită la Mondiale din postura de outsider.

O înfrângere ce ne diminuează serios şansele de calificare în faza sferturilor, deoarece accederea în turul următor de pe poziţia a treia a grupei ne-ar aduce în faţă un adversar puternic.

Ne-am complicat traseul

Spania sau Grecia vor fi greu de depăşit în condiţiile în care băieţii lui Hagiu mai pot emite pretenţii în grupa D, doar în disputa cu Noua Zeelandă (în această noapte, de la ora 00:00, în direct pe TVR 2), fiind greu de crezut că putem face mare lucru în partida cu campioana olimpică, Ungaria. Un drum greu, pe care jucătorii noştri l-au conştientizat după eşecul cu Canada. "Ne-am crezut mai buni ca ei şi nu ne aşteptam să pierdem. Am ratat enorm şi n-am mai izbutit să înscriem în ultimele minute. Ne vom califica de pe locul trei, dar va fi dificil pentru că vom întâlni Spania sau Grecia", a spus Andrei Iosep, poloist legitimat la echipa spaniolă Mataro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite