Bădoi a avut emoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- Aţi fost destul de timoraţi în prima parte a partidei cu FK Sarajevo. V-a fost teamă?- Frică nu ne-a fost. Dar am avut ceva emoţii, pentru că trebuia să marcăm după ce fusesem învinşi




- Aţi fost destul de timoraţi în prima parte a partidei cu FK Sarajevo. V-a fost teamă?
- Frică nu ne-a fost. Dar am avut ceva emoţii, pentru că trebuia să marcăm după ce fusesem învinşi în tur cu 1-0. Bine că s-a întâmplat pe final de repriză.
- Cum ţi s-a părut golul lui Buga?
- Mugurel le are cu astea. şi al doilea gol a venit în urma unei faze frumoase. Nu contează cum dă Buga golurile, poate să perforeze poarta şi după ce loveşte mingea cu spatele, ce contează este să o facă cât mai des.
- Partida care v-a calificat în cupa UEFA înseamnă o revenire la forma din finalul sezonului trecut?
- Sper să fie aşa. De acum trebuie să devenim ce am fost şi anul trecut. Acum urmează un meci greu la Arad, cu UTA. Au suporteri pătimaşi, un antrenor bun, pe Marius Lăcătuş, şi au avut un start de sezon în forţă.
- După victoria Stelei cu Standard, Aradul s-a umplut de stelişti care sărbătoreau. Este ăsta un motiv în plus să câştigaţi duminică?
- Nu ăsta este motivul. Stelişti sunt peste tot. Noi trebuie să batem pentru Rapid.

Vamă provoacă valuri prin absenţă
Dinu Gheorghe nu a fost prezent la returul giuleştenilor cu FK Sarajevo, motivând că a avut unele probleme personale. Vamă, care a declarat că e posibil să părăsească echipa din Grant, s-a enervat pentru că nu a fost ales preşedintele CA al Rapid SA, funcţie în care a fost numit Ion Taban.
Chiar dacă a negat acest lucru, Dinu Gheorghe a plecat val-vârtej dintr-o conferinţă de presă la care erau prezenţi George Copos şi Dan Ostahie şi nu a fost prezent la meciul care a calificat Rapidul în Cupa UEFA. "Speram să fie lângă noi. Sper ca lucrurile să se clarifice şi conducerea să fie lângă noi. Avem nevoie de linişte, iar din punctul ăsta de vedere Steaua este de apreciat", a precizat Viorel Moldovan. "Ne afectează într-o mică măsură tot ce se întâmplă la club. Nu ştiu dacă Dinu Gheorghe va pleca de aici fără Răzvan, pentru că ei sunt la pachet, tot timpul au fost", a adăugat Mugurel Buga.
"L-am rugat să vină la stadion, dar nu l-am găsit aici. Nu e bine să fac pe avocatul lui", a comentat George Copos absenţa lui Vamă. "Nu pot comenta motivele absenţei sale. Întrebaţi-l pe dânsul şi pe domnul Copos", a spus şi Jean Valvis, acţionarul care este la cuţite atât cu George Copos, cât şi cu Dinu Gheorghe.

Mai vrea jucători
Antrenorul Răzvan Lucescu este îngrijorat în ceea ce priveşte calificarea în grupele Cupei UEFA, pentru că are probleme de lot. În partida cu FK Sarajevo, el a fost nevoit să joace fără trei titulari de bază, Marius Măldărăşanu, Emil Dică şi Romeo Stancu, la care s-au adăugat Cristi Săpunaru, încă nerefăcut complet, care a intrat câteva minute pe final, şi Marius Constantin, suspendat. "E nevoie de întăriri şi, de asemenea, să regăsim jucătorii de anul trecut. şi, în plus, trebuie să ne recuperăm jucătorii accidentaţi. Oricum, suntem fericiţi şi sper să ajungem iar în grupe. Este o aventură extraordinară", a spus Lucescu. O altă problemă care ar putea apărea este plecarea lui Artiom Karamian, care încă nu a semnat prelungirea contractului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite