Bădoi şi Buga doriţi la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali pretinde că s-a înţeles cu George Copos asupra celor doi fotbalişti din Giuleşti Steaua mută repede pe piaţa transferurilor. Finanţatorul Gigi Becali a dezvăluit ieri că

Gigi Becali pretinde că s-a înţeles cu George Copos asupra celor doi fotbalişti din Giuleşti

Steaua mută repede pe piaţa transferurilor. Finanţatorul Gigi Becali a dezvăluit ieri că s-a înţeles cu patronul Rapidului, George Copos, în legătură cu transferul lui Valentin Bădoi.

"Am stabilit totul la mine la palat. Discuţia a fost despre Bădoi că-i dau 550.000 de euro şi pe Stelian Stancu, iar pentru Buga a cerut un milion şi eu am oferit 800.000. Că neagă Copos, că e comunist, asta e. Îi place să fie pe ascuns. Dar aşa a fost, cum spun eu. Actele de transfer ale lui Bădoi sunt şi făcute, doar trebuie să semneze Copos. Sunt pe masa lui. Mi-a zis că nu vrea să vorbim public despre asta înainte de finala Cupei României", a spus Becali. Dacă în cazul lui Bădoi transferul este aproape rezolvat, în privinţa lui Buga rămâne de văzut dacă George Copos va mai lăsa din preţul de un milion de euro cerut Stelei.

Becali: "Meme devenise obraznic şi arogant"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat într-o emisiune televizată că l-a demis pe managerul general Mihai Stoica pentru că acesta a vrut să plătească 1,3 milioane de euro unei firme offshore drept consultanţă în transferul lui Elton. "Deja se credea prea mare, intra în război cu toată lumea. Tot el ţipa la mine. Era prea arogant, prea obraznic, nu mai eram prieten cu el, aveam relaţie de patron-funcţionar. Dacă m-a furat, asta e, la Steaua nu va mai veni niciodată", a precizat Becali.

Rădoi rămâne pe viaţă la Steaua

După şapte ani petrecuţi în Ghencea, Mirel Rădoi a declarat, într-o emisiune difuzată pe postul Telesport, că nu doreşte să părăsească Steaua. "Au fost oferte, sunt şi acum, foarte tentante din punct de vedere financiar, însă sunt din campionate sub cel al României. Eu nu cred că voi mai pleca de la această echipă până la finalul carierei", a precizat Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite