BCR Open, "interzis" din nou românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Hănescu, care a ieşit în primul tur, Crivoi şi Cruciat au părăsit şi ei competiţia, dar în turul doi Cea mai bună performanţă românească la simplu la turneul de la

După Hănescu, care a ieşit în primul tur, Crivoi şi Cruciat au părăsit şi ei competiţia, dar în turul doi

Cea mai bună performanţă românească la simplu la turneul de la Bucureşti îi aparţine lui Hănescu. Tenismanul a jucat finala în 2007.

Din 1993, atunci când a avut loc prima ediţie a Open România, niciun jucător de tenis din ţara nostră nu a reuşit să se impună în proba de simplu. În acest an, România a avut trei jucători pe tabloul principal, Victor Hănescu, Victor Crivoi şi Adrian Cruciat.

"Hane" a fost învins în primul tur de argentinianul Vassallo (6-4, 5-7, 4-6), iar ceilalţi doi au fost eliminaţi în turul doi. Crivoi a pierdut în faţa francezului Gasquet (3-6, 2-6), în timp ce Cruciat s-a înclinat în faţa rusului Gabaşvili (1-6, 2-6).

În aceste condiţii, cea mai bună performanţă rămâne cea înregistrată de Hănescu, care a jucat finala în 2007. În schimb, în proba de dublu, Pavel şi Trifu au reuşit să câştige ediţia din 1998. Ei au învins în finală perechea formată din Cosac şi Pescariu. În acest an, în sferturile de finală au ajuns trei francezi, trei spanioli, un leton şi un argentinian.

BCR OPEN

Rezultate sferturi de finală

Simon (Franţa) - Florent Serra (Franţa) 6-2, 6-3
Moya (Spania) - Guillermo Garcia (Spania) 5-7, 6-3, 6-4

Celelalte partide s-au desfăşurat după închiderea ediţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite