Averile arbitrilor, la control!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, îi va obliga pe "fluieraşi" să-şi declare veniturile Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin (foto stânga), le va cere

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, îi va obliga pe "fluieraşi" să-şi declare veniturile

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin (foto stânga), le va cere "fluieraşilor" declaraţii de avere pentru a se vedea de unde provin banii lor.

Conform oficialului CCA, sumele de bani care le rămân arbitrilor din baremuri (800-900 euro) vor fi înmulţite cu numărul de meciuri arbitrate şi astfel se va vedea cât poate câştiga fiecare "fluieraş" din meseria sa. Cavalerii fluierului nu sunt împotriva acestei măsuri, dar au o condiţie: "Nu pot să spun dacă este o idee bună sau rea, dar cred că poate ar fi bine ca şi conducătorii să completeze o astfel de listă", a precizat Adrian Vidan.

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu critică măsura CCA: "Sunt măsuri disperate, de suprafaţă. Eu cred că ar trebui să înceapă de la şefi. Mi se pare o măsură, aş spune idioată, dar e prea dur, care să strice şi mai mult lucrurile. Arbitrii care au avere vor fi consideraţi corupţi, iar despre cei care nu au se va spune că au intrat în arbitraj pentru a face avere".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite