Avantaj România!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Emil Săndoi este mulţumit de egalul reuşit cu Franţa Keşeru şi compania ocupă acum locul doi în grupă, la trei puncte în urma francezilor, dar cu un meci mai puţin.

Selecţionerul Emil Săndoi este mulţumit de egalul reuşit cu Franţa

Keşeru şi compania ocupă acum locul doi în grupă, la trei puncte în urma francezilor, dar cu un meci mai puţin. Dacă reuşesc să îi egaleze pe aceştia, tricolorii vor termina grupa pe primul loc, graţie rezultatelor directe.

Adevărul: Cât de importantă e remiza cu Franţa?

Emil Săndoi: E un rezultat foarte bun, deşi am fi putut forţa o victorie. Suntem mulţumiţi pentru că între cele două loturi e, la prima vedere, o diferenţă considerabilă.

Noi am avut doi jucători din a doua ligă, în timp ce francezii şi-au permis să nu îl convoace pe Gourcuff, de la Milan, şi să renunţe la Ben Arfa, de la Lyon, care a mers la naţionala mare. În plus, ei au avut mai mult jucători din generaţiile `86 şi `87, în timp ce noi l-am avut pe Torje, care e născut în 1989. La noi aria de selecţie e mai mică.

- Francezii aşteaptă un pas greşit al României.

- Şi noi aşteptăm ca ei să se împiedice. Din fericire, avem avantajul de a nu depinde decât de rezultatele noastre. Dacă va fi egalitate de puncte, la final noi o să ocupăm primul loc.

- Dacă naţionala mare va merge la Euro, credeţi că Piţurcă se va baza şi pe tineri?

- Piţi se interesează mereu de ei, însă e prematur să vorbim despre cei pe care îi are în vizor. Ar fi o mândrie pentru mine ca unul dintre jucătorii mei să fie chemaţi la naţionala mare. Cert e că echipa a făcut un progres foarte mare de la primul meci pe care l-am condus eu ca selecţioner. Sincer să fiu, la unii nici nu mă aşteptam să crească atât de mult.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite