Autografele tenismenilor, la mare căutare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii tenisului îşi pot procura mingi cu autografele favoriţilor într-o licitaţie ţinută pe site-ul ebay.fr. BNP Paribas şi Dunlop oferă pasionaţilor de tenis şansa de a intra în

Iubitorii tenisului îşi pot procura mingi cu autografele favoriţilor într-o licitaţie ţinută pe site-ul ebay.fr. BNP Paribas şi Dunlop oferă pasionaţilor de tenis şansa de a intra în posesia mingiilor de tenis cu care joacă cei mai valoroşi sportivi de la Roland Garros.

Toţi banii încasaţi vor fi donaţi către o fundaţie care se ocupă de ajutorarea copiilor cu probleme financiare.

Un euro pentru copii

Organizatorii au pregătit un pachet special, format dintr-o minge de tenis cu autograful câştigătorului şi o punguliţă cu zgura de la Roland Garros. Preţul de pornire al unui astfel de pachet este de 1 euro, iar licitaţia are loc pe siteul ebay.fr.

În momentul de faţă, iubitorii tenisului pot licita pentru numai cinci astfel de pachete. Până acum, cei mai mulţi fani au licitat pentru pachetul de la meciul Nadal-Bellucci, joc care are şanse foarte mari să se încheie cu victoria spaniolului.

Astfel că preţul a ajuns repede la valoarea de 41.50 euro. Interesant este faptul că lumea a oferit numai 35.50 de euro pentru un pachet de la jocul Mauresmo - Savchuk, în timp ce pentru un pachet de la întâlnirea Monfils/Clement suma licitată a fost şi mai mică, ajungând la valoarea de 15 euro.

Santoro, record de participări

Francezul Fabrice Santoro va stabili un record de participări, 19, la Roland Garros, după partida din primul tur, contra rusului Evgheni Korolev. În vârstă de 35 de ani, jucătorul din Hexagon împarte în acest moment prima poziţie a acestui clasament cu argentinianul Guillermo Villas.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite