Australian Open - fără americani la simplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul american aflat pe tabloul principal la Australian Open, în competiţia masculină, a părăsit şi el turneul în turul patru.Favoritul numărul doi al competiţiei, Andy Roddick, a fost

Ultimul american aflat pe tabloul principal la Australian Open, în competiţia masculină, a părăsit şi el turneul în turul patru.
Favoritul numărul doi al competiţiei, Andy Roddick, a fost învins în patru seturi de către cipriotul Marcos Baghdatis, scor 4-6, 6-1, 3-6, 4-6, într-o partidă care a durat 152 de minute. Prin această înfrângere, americanii şi-au luat la revedere de la cucerirea titlului în competiţia masculină. Deşi, la începutul concursului, pe tabloul principal s-au aflat 11 jucători americani, turul patru a fost ultimul în care aceştia şi-au mai făcută simţită prezenţa. În perspectiva întâlnirii din Cupa Davis, acesta ar putea fi un lucru îmbucurător pentru noi, dar americanii care au şanse mari să fie convocaţi au obţinut rezultate mai bune decât cei trei români care s-au aflat pe tabloul principal: Hănescu, Pavel şi Sabău. Astfel, din echipa de Cupă Davis a Statelor Unite, două poziţii sunt deja distribuite: Andy Roddick şi fraţii Bryan. În rest, Ginepri, Dent şi Blake sunt ceilalţi jucători care se vor lupta pentru un loc în echipa de Cupă Davis. De asemenea, nu este exclus ca Agassi să-şi dorească să evolueze împotriva României. Astfel, Blake a părăsit Australian Open după ce a fost învins, în turul trei, de către Tommy Robredo, în numai trei seturi, scor 3-6, 4-6, 4-6. Ginepri a fost eliminat în cel de-al doilea tur, fiind învins de către necunoscutul neamţ Denis Gremelmays în cinci seturi, scor 6-2, 7-5, 4-6 , 3-6, 3-6. Taylon Dent însă a părăsit compeţia din primul tur, el fiind învins de către Guillermo Lopez în numai trei seturi, scor 6-7, 3-6, 6-7. Dar doi dintre jucătorii români au părăsit competiţia încă din prima fază, Hănescu fiind învins în cinci seturi de către Coria, în timp ce Sabău a abandonat în setul doi al meciului cu Gaston Gaudio.Pavel a ajuns în turul doi, dar a fost spulberat de francezul Santoro, în numai trei seturi şi după două ore de joc. În plus, la dublu, fraţii Bryan au dispus de perechea Hănescu/ Pavel cu 6-1, 6-4 chiar în primul tur al competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite