Aurel Ţicleanu: "Albania este de nivelul Bulgariei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

fi considerată o surpriză, pentru că şi Rusia a trebuit să se recunoască învinsă în faţa Albaniei, deşi a jucat cu toate vedetele", ne-a declarat fostul antrenor al naţionalei de tineret a

fi considerată o surpriză, pentru că şi Rusia a trebuit să se recunoască învinsă în faţa Albaniei, deşi a jucat cu toate vedetele", ne-a declarat fostul antrenor al naţionalei de tineret a României. "Joacă agresiv, tare. Cred că este de nivelul Bulgariei. Sunt sigur că Piţurcă ştie foarte bine ce formaţie are în faţă şi că a pregătit bine meciul. Am înţeles că a şi exersat mai mult fazele fixe, ceea ce ne va prinde bine. Trebuie însă să fim atenţi", a adăugat ţicleanu gândindu-se la cele două minute de neatenţie din primul joc al campaniei de calificare, când Bulgaria a revenit de la 0-2 la 2-2. Despre fotbalul din ţara de la Marea Adriatică, câştigătorul Cupei Albaniei cu Dinamo Tirana spune că îi lipsesc continuitatea şi constanţa. "Într-un sezon, o echipă arată într-un fel şi cu totul altfel în următorul. Nu sunt cluburi bogate, dar dacă un patron se supără, adună o echipă numai de străini, pentru că au voie, şi-şi face o formaţie să se bată la titlu", a precizat fostul jucător al Universităţii Craiova, care a adăugat că albanezii sunt înnebuniţi după fotbal şi că vin în număr mare la partidele echipei naţionale.

Familia lui Duro, împărţită în două
Fostul stelist, acum jucător al echipei Teuta Durres, Albert Duro, va avea "probleme" în familie din cauza partidei pe care naţionala Albaniei o va disputa în compania "tricolorilor", soţia sa fiind româncă. "Nu or să fie discuţii aprinse, dar e normal ca fiecare dintre noi să ţină cu ţara în care s-a născut şi în care a crescut. Ea o să facă galerie României", a spus albanezul. Fratele lui Duro, Klodian, este jucător de naţională, dar va rata meciul de diseară din cauza unei accidentări. Despre echipa pregătită de Otto Barici, Duro spune că este o formaţie capabilă să învingă pe oricine, dar la fel de bine poate şi pierde. "Pe stadionul din Tirana suntem în stare de orice. Am bătut campioana Europei, Grecia, dar am fost învinşi la puţin timp după aceea de Ucraina. La fotbal nu prea ne asemănăm cu bulgarii, pentru că ei au investit mai mult şi se aşteaptă la rezultate mari, poate suntem la fel în ce priveşte stilul de viaţă. Noi acum alcătuim o echipă mică, cu un antrenor foarte bun, care a început bine campania de calificare, şi cred că ne vom ridica de la un meci la altul", a conchis fostul stelist. În opinia sa, Olanda, România şi Bulgaria sunt principalele candidate la ocuparea primelor două locuri, care asigură prezenţa la turneul final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite