Au dispărut biletele de la finala Oltchimului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tichetele de acces la meciul în care se decide câştigătoarea Ligii Campionilor la handbal s-au epuizat înainte de a fi scoase la vânzare! Nu mai este niciun bilet la meciul-retur dintre Oltchim şi Viborg, programat la 15 mai, în Polivalenta bucureşteană.

Potrivit comunicatului de presă emis de clubul vâlcean, din 26 aprilie, tichetele urmau a fi comercializate în felul următor: posesorii de abonamente urmau să le ridice în 3 şi 4 mai, ceea ce s-a şi întâmplat, iar spectatorii să le cumpere de la sala Traian în 5 şi 6 mai, respectiv de la Polivalenta din Bucureşti, în 7 şi 8 mai.

Ieri, Oltchim a anunţat pe site-ul oficial că este în imposibilitatea de a mai scoate bilete la vânzare, cererea fiind de aproape trei ori mai mare decât capacitatea arenei (4.500 de locuri). „Am început să regret că am ajuns aici. Am făcut o echipă prea mare pentru România, o ţară în care nu există încă o sală modernă", ne-a declarat, ieri, Ioan Gavrilescu, preşedintele primei echipe de la noi care s-a calificat într-o finală a Ligii Campionilor.

Clubul vâlcean a exprimat public scuze pentru această situaţie. Pentru ca vâlcenii să se poată bucura împreună de finală, primăria din oraşul oltean a decis montarea unui ecran uriaş la care suporterii fără bilet vor putea urmări meciul. „Tot acolo va fi montată o scenă, handbalistele urmând să fie sărbătorite pe 16 mai indiferent de rezultat", ne-a declarat Gavrilescu.

Unde s-au dus biletele

- 700-800 de bilete - jucătoare, staff tehnic şi administrativ
- 700 bilete - abonaţi
- 300 bilete - galerie
- peste 1.000 bilete - sponsori
- restul - COSR, FRH, cluburi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite