Atletico Madrid a sosit la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeronava Boeing 757-200 a companiei Privilege Style, cu care a călătorit delegaţia formaţiei Atletico Madrid, a aterizat, luni, la ora 22.04, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, madrilenii sosind la Bucureşti cu o întârziere de circa 35 de minute faţă de ora programată.

"Milagros Diaz" este numele aeronavei care a adus echipa Atletico la Bucureşti, aceeaşi care i-a dus pe jucători în urmă cu doi ani la Hamburg, la finala Ligii Europa câştigată cu Fulham, dar şi cea în care a revenit naţionala Spaniei de la Euro-2008 de la Viena.

Avionul celor de la Atletico a ajuns la scurt timp după ce ultimul autocar cu fani ai lui Bilbao a părăsit aeroportul Băneasa. Formalităţile vamale pentru pasagerii uriaşului "Jumbo Jet" cu care a sosit Athletic au durat aproape 90 de minute.

De la aeroport, Atletico Madrid a mers direct la Hotelul Intercontinental, unde echipa antrenată de Diego Simeone va sta în timpul sejurului de la Bucureşti, scrie Mediafax.

Athletico Bilbao a fost prima finalistă a Ligii Europa care a ajuns la Bucureşti, luni, la ora 20.24. Jucătorii basci au venit cu un Boeing 747-400 de 580 de locuri, însoţiţi de câteva sute de socios.
Jucătorii de la Bilbao sunt cazaţi la Hotelul Crowne Plaza.


La Băneasa, autorităţile au luat măsuri excepţionae de securitate, toate autocarele şi autoturismele care au intrat în incinta aeroportului fiind controlate minuţios. Pasagerii au fost îmbarcaţi în autovehicule direct de pe pistă.

Antrenamentele oficiale ale finalistelor vor avea loc marţi, pe Arena Naţională, după următorul program: Atletico Madrid la ora 19.00, iar Bilbao la ora 20.30
Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite