Atletico - FC Sevilla, meciul serii în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atletico - FC Sevilla. Madrilenii ocupă locul nouă în clasamentul Primerei Division, cu patru locuri în spatele adversarei sale. Chiar dacă nu rupe gura târgului în meciurile de pe teren

Atletico - FC Sevilla. Madrilenii ocupă locul nouă în clasamentul Primerei Division, cu patru locuri în spatele adversarei sale. Chiar dacă nu rupe gura târgului în meciurile de pe teren propriu, realizând multe egaluri, Ateltico are totuşi prima şansă în această seară, având în vedere că Sevilla nu are evoluţii prea bune pe terenuri străine.
Charlton - Middlesbrough. Chair dacă este una dintre sfertfinalistele Cupei UEFA, Middlesbrough nu are succes în prima liga engleză, unde ocupă un modest loc 16. Nici Charlton nu stă prea bine, fiind clasată pe poziţia a 13-a, dar există toate şansele ca echipa-gazdă să obţină măcar un punct din această întâlnire. Cu atât mai mult cu cât principalul obiectiv al lui "Boro" este Cupa UEFA şi mai puţin campionatul unde este cu totul ferită de grijile retrogradării.
Gaziantep - Malatyaspor. Gaziantep nu mai repetă în această ediţie de campionat evoluţia bună din ultimele sezoane, realizând, până în acest moment, doar un modest loc 11. Cu toate acestea, gazdele nu îşi permit paşi greşiţi aflându-se la cinci puncte de zona retrogradării. În plus, Malatyaspor este şi ea o candidată serioasă la retrogradare, astfel că o victorie a gazdelor ar fi mai mult decât utilă.
Banik Ostrava - Most. Banik are o situaţie destul de delicată în prima ligă cehă, fiind la doar două puncte de un loc retrogradabil. Nici Most nu stă bine, ocupând locul 11, dar motivaţia gazdelor pare să asigure măcar un punct echipei din Ostrava.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite