Asesoft, victorie la limita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inainte de plecarea in Ucraina, pentru al doilea meci din EuroCup, Asesoft a dispus de rivalii de la Dinamo Erbasu, chiar in Capitala, cu 72-70. In sala Constructorul, oaspetii au inceput mai bine

Inainte de plecarea in Ucraina, pentru al doilea meci din EuroCup, Asesoft a dispus de rivalii de la Dinamo Erbasu, chiar in Capitala, cu 72-70.
In sala Constructorul, oaspetii au inceput mai bine partida, iar dupa primul sfert se aflau in avantaj, scor 39-35. Dupa aceea, raportul de forte s-a modificat, bucurestenii reusind cateva cosuri de trei puncte si au intors rezultatul de pe tabela de marcaj. In ultima parte a jocului, ploiestenii si-au revenit miraculos, reusind sa recupereze o diferenta de zece puncte, pentru ca apoi Burlacu sa-si duca formatia in avantaj. Dinamo a reusit sa egaleze la 70, punctele victoriei ploiestene fiind marcate de catre Avlijas si Szijarto. Cu trei secunde inainte de final, Helcioiu a ratat egalarea, fiind stopat de ex-dinamovistul Carutasu. Aceasta ultima faza de joc a incins spiritele in sala Constructorul, dinamovistii considerand ca interventia lui Carutasu nu ar fi fost regulamentara. Dupa partida, gazdele i-au acuzat pe cei de la Asesoft ca au reusit sa castige doar pentru ca au avut de partea lor arbitrii. De la Dinamo, cei mai buni marcatori au fost Markovic (17 puncte) si Iheadindu (13 puncte). De partea cealalta, Burlacu (25 puncte) si Avlijas (22 puncte) au fost jucatorii care au marcat cele mai multe puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite