Artmedia forteaza o calificare istorica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artmedia Bratislava a pornit drumul in Liga Campionilor, ca o veritabila cenusareasa. Fara nume, fara palmares si fara jucatori cunoscuti. Dupa ce a reusit sa ia primul titlu din istoria de 100

Artmedia Bratislava a pornit drumul in Liga Campionilor, ca o veritabila cenusareasa. Fara nume, fara palmares si fara jucatori cunoscuti. Dupa ce a reusit sa ia primul titlu din istoria de 100 de ani a gruparii, Artmedia a deranjat multe nume mari ale Europei in Liga Campionilor. A declansat bomba eliminand pe Celtic Glasgow in turul doi preliminar, a scos-o din cursa pentru Liga si pe Partizan Belgrad, apoi, in grupe, a invins pe terenul lui FC Porto si a remizat de doua ori cu Glasgow Rangers. Acum se afla la 90 de minute si o victorie de o calificare miraculoasa in optimile competitiei. FC Porto insa vine, de asemenea, sa castige la Bratislava, pentru a spera la calificare. Ambele echipe depind insa de rezultatul de la Glasgow. O victorie a lui Rangers in fata liderului Internazionale le elimina pe amandoua.
Schalke, obligata sa rapuna "Diavolul"
Un alt meci interesant la serii este cel din Grupa E, de la Milano, acolo unde AC Milan primeste vizita lui Schalke. Germanii trebuie sa castige neaparat pe San Siro pentru a fi siguri de calificare, in timp ce milanezii se multumesc si cu un egal. Partida dintre AC Milan si Schalke va fi transmisa in direct, de Pro TV, cu incepere de la ora 21.45. In celalalt meci al grupei, PSV Eindhoven intalneste pe Fenerbahce. Olandezii lupta pentru calificarea in optimi, dar, o infrangere in fata turcilor, ii poate scoate definitiv din Europa. In Grupa G, derbiul dintre Chelsea si Liverpool se disputa fara ca una dintre echipe sa se teama pentru pierderea calificarii. Totusi, pentru a castiga grupa, elevii lui Jose Mourinho trebuie neaparat sa castige in fata , cormoranilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite