Arsenal atomic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arsenal Londra i-a zdrobit cu 7-0 pe cehii de la Slavia Praga şi e aproape sigură de calificarea în optimi, fiind lidera grupei H, cu maximum de puncte. Arsenal şi-a răsfăţat marţi seară

Arsenal Londra i-a zdrobit cu 7-0 pe cehii de la Slavia Praga şi e aproape sigură de calificarea în optimi, fiind lidera grupei H, cu maximum de puncte.

Arsenal şi-a răsfăţat marţi seară suporterii cu o victorie magnifică asupra Slaviei Praga, scor 7-0. Echipa lui Arsene Wenger e deja văzută ca una dintre favorite la câştigarea Ligii Campionilor, după Barcelona şi Manchester United. Fabregas (2), Walcott (2), Hleb, Bendtner şi Hubacek, ultimul în proprie poartă, au marcat golurile celei mai categorice victorii înregistrate de londonezi în Liga Campionilor.

De altfel, Arsenal a egalat recordul celor de la Juventus, care în 2003 au reuşit cea mai clară victorie din istoria Ligii Campionilor, învingând cu 7-0 pe Olympiacos Pireu, echipă antrenată atunci de Oleg Protasov. Cotidianul ceh "Sport" a rezumat cel mai bine partida de pe "Emirates": "O seară penibilă. Slavia este rege la noi acasă. Ieri însă ne-am convins care este locul său pe scara europeană".
"Un elefant fotbalistic din Londra a strivit o furnică din Praga. A fost o crudă lecţie", a concluzionat şi publicaţia "Dnes". (Sergiu Petre)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite