Arsenal şi Liverpool, favorite în Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arsenal - Middlesbrough. După eşecul din Cupa Ligii, de pe terenul lui Wigan, "tunarii" vor, cu siguranţă, să se revanşeze în faţa propriilor suporteri în partida cu Middlesbrough. Oaspeţii

Arsenal - Middlesbrough. După eşecul din Cupa Ligii, de pe terenul lui Wigan, "tunarii" vor, cu siguranţă, să se revanşeze în faţa propriilor suporteri în partida cu Middlesbrough. Oaspeţii se află pe locul 16 şi nu pun mari probleme în partidele jucate în deplasare, astfel că sunt puţine şanse să obţină vreun punct pe terenul lui Arsenal.
Liverpool - Tottenham. Liverpool este o echipă extrem de tare pe teren propriu, acolo unde a câştigat 8 din cele 11 partide jucate. Astfel, chiar dacă întâlnesc pe Tottenham, echipă clasată doar un loc mai jos, "cormoranii" au şanse bune să se impună în această partidă.
AEK - Atromitos. AEK Atena se află în luptă strânsă cu Panathinaikos pentru titlul de campioană în Grecia. Aflate la trei puncte în spatele liderului, gazdele nu-şi permit paşi greşiţi în faţa lui Atromitos, echipă clasată pe locul 6. În plus AEK este pândită de Panathinaikos, care, chiar dacă se află la şase puncte în spate, poate spera la prinderea locului secund la sfârşitul stagiunii.
Lille - Sochaux. Lille ocupă locul şase în Ligue 1, fiind o formaţie care ştie foarte bine să speculeze avantajul terenului propriu. De partea cealaltă, Sochaux, chiar dacă este clasată pe locul 17, este lipsită deocamdată de grijile retrogradării, fiind despărţită de opt puncte de zona periculoasă, aşa că jucătorii nu au motive să "moară" pe teren în partida cu Lille.
Nancy - Lyon. Liderul din Ligue 1 pare de neoprit, bătând tot ce-i iese în cale, ultima oară impunându-se în faţa lui Olympique Marseille. De partea cealaltă, Nancy este o formaţie "cuminte", de la mijlocul clasamentului, care nu a câştigat decât 4 din cele 11 partide jucate pe teren propriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite