Arsenal si Barcelona ar putea obtine calificarea in optimile L.C.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arsenal - Sparta Praga. "Tunarii" sunt liderii grupei B a Ligii Campionilor cu maximum de punctaj dupa trei etape. De cealalta parte, Sparta este perdanta grupei cu doar un punct, si nu poate emite

Arsenal - Sparta Praga. "Tunarii" sunt liderii grupei B a Ligii Campionilor cu maximum de punctaj dupa trei etape. De cealalta parte, Sparta este perdanta grupei cu doar un punct, si nu poate emite prea mari pretentii pe Highbury, mai ales ca elevii lui Arsene Wenger sunt in revenire de forma.
Barcelona - Panathinaikos. O victorie poate trimite echipa catalana in optimile de finala ale Ligii Campionilor. Barcelona are toate sansele sa se impuna, mai ales ca traverseaza o forma de invidiat, surclasand cu 5-0 pe Real Sociedad in ultima etapa din Primera Division. Grecii de la Panathinaikos lupta doar pentru locul doi, aflandu-se la egalitate de puncte cu Udinese.
Benfica - Villarreal. Campioana Portugaliei, Benfica, ocupa locul doi in grupa D, unde toate cele patru echipe pastreaza sanse de calificare. De partea cealalta, Villarreal este clasata pe locul trei, cu doar un punct in spatele lusitanilor, astfel ca partida se anunta cat se poate de echilibrata.
FC Thun - Ajax Amsterdam. Elve-tienii de la FC Thun au cedat cu 0-2 in partida de la Amsterdam, intr-o disputa in care au pus destule probleme "lancierilor". Chiar daca pe propriul teren elvetienii au avut evolutii apreciate, este totusi de asteptat ca olandezii sa obtina macar un punct la Berna.
Sao Paulo - Atletic MG. Sao Paulo are parte de un sezon dezamagitor in campionatul brazilian, ocupand doar locul 10 dupa 35 de etape. Totusi, gazdele au prima sansa in aceasta partida in care intalnesc pe Atletic, codasa clasamentului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite