Armstrong, din nou pe bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul ciclist american a pedalat din nou la Turul Coreei . Septuplul campion al Marii Bucle, americanul Lance Armstrong, a ajuns joi la Seul pentru a participa la Turul Coreei din acest

Celebrul ciclist american a pedalat din nou la Turul Coreei .

Septuplul campion al Marii Bucle, americanul Lance Armstrong, a ajuns joi la Seul pentru a participa la Turul Coreei din acest an.

Marele ciclist, aflat într-o vizită de patru zile, s-a urcat pe bicicletă, ieri, când a condus plutonul la start, pe o ploie torenţială ce i-a deranjat atât pe rutieri, cât şi pe spectatorii de pe margine. Fanii au avut grijă însă de fostul mare campion şi i-au oferit o pelerină care să-l protejeze de picăturile de ploaie. A purtat şi masca tradiţională Cu zâmbetul pe buze, americanul s-a fotografiat alături de copiii coreeni şi chiar a acceptat să se fotografieze purtând o mască autohtonă tradiţională.

Cu toate că nu a mai pedalat de ceva vreme, legenda vie a ciclismului mondial a arătat că nu a pierdut din vigoarea care l-a făcut de şapte ori campion al Turului Franţei. Lance Armstrong a rămas în istoria sportului, după ce în 1996 a reuşit să supravieţuiască unui cancelar testicular, deşi foarte puţini îi mai dădeau vreo şansă. Ulterior, a obţinut titlul de cel mai bun atlet al anului în 2002, 2003, 2004 şi 2005.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite