Arman Karamyan: "Nea Mihai e extraordinar! Patronul trebuie să aibă încredere în el!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea lui Arman Karamyan despre prestaţia lui Stoichiţă la Steaua, părerea lui Becali despre poziţia Stelei în clasament sau glumele lui Marian Iancu. Printre alte subiecte, Ramona Maier are entorsă şi poate rata meciul cu Gyor, iar Stan este de părere că înfrângerea cu Braşov nu este o dramă.

Arman Karamyan: "Nea Mihai e extraordinar! Patronul trebuie să aibă încredere în el!" Arman Karamyan a fost titular pentru Steaua în partida de la Bistriţa şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 13. Armeanul i-a dedicat victoria tehnicianului Mihai Stoichiţă, cu care speră să câştige campionatul. Fotbalistul şi-a exprimat speranţa că Gigi Becali îl va păstra pe Mihai Stoichiţă pe banca tehnică până la finalul sezonului, scrie ProSport.

Gigi Becali: "Stăm extraordinar în clasament! Acum o să vedeţi cine e Steaua!" Gigi Becali, patronul Stelei, crede că echipa sa are un parcurs favorabil în următoarele etape. "Stăm la ora asta extraordinar de bine în clasament. Avem un meci de câştigat cu Poli Iaşi, iar apoi un meci cu Rapid, care nu e echipă de speriat. Urmează meciul cu Poli, dar îl jucăm acasă", a spus Gigi Becali, citat de Gazeta Sporturilor.

Iancu: "Nu jucaţi 2 solist la Pandurii - Dinamo. Am făcut un pamflet". Patronul Timişoarei, Marian Iancu, a spus la emisiunea Premium Liga, de la GSP TV, că a glumit atunci când a spus că Dinamo va câştiga sigur la Tîrgu Jiu.

Ramona Maier are entorsă şi poate rata meciul cu Gyor. Extrema echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ramona Maier Farcău, a suferit o entorsă şi este incertă pentru meciul pe care campioana României îl va juca, duminică, la Gyor,  în prima manşa a semifinalelor Ligii Campionilor. Maier a suferit o entorsă la unul din antrenamentele naţionalei feminine, înainte de primul meci contra Ucrainei din preliminariile Campionatului European de handbal feminin, anunţă Sport.ro.

Stan: "Înfrângerea cu Braşov nu e o dramă". Preşedintele echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, susţine că se aştepta la o sincopă din partea elevilor lui Dorinel Munteanu şi consideră că înfrângerea cu scorul de 0-3, de pe terenul celor de la FC Braşov, nu este o dramă. "Sincer, ne aşteptam şi la una din asta cum a fost aseară (n.r. marţi seara). Am fost mult mai nefericit dupa 1-1 cu Pandurii, de pe teren propriu, decât la 0-3 acesta cu Braşov, din deplasare. Mă aşteptam să vină şi o înfrângere, pentru că avem, totuşi, un lot foarte - foarte tânăr şi nişte sincope de genul ăsta sunt pe undeva de aşteptat", a declarat Marius Stan pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite