Argentina, prea puternică pentru Venezuela

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a doua oară consecutiv, Argentina a putut să-şi odihnească titularii, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru a obţine o nouă victorie uşoară: 96-54 cu Venezuela. Campioana

Pentru a doua oară consecutiv, Argentina a putut să-şi odihnească titularii, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru a obţine o nouă victorie uşoară: 96-54 cu Venezuela. Campioana olimpică a dominat partida de la început şi până la sfârşit, cel mai bun marcator fiind Walter Herrmann, care a reuşit să marcheze 52 de puncte în numai 26 de minute. După meci, Ginobli a lăudat faptul că Argentina are o bancă de rezerve foarte puternică, astfel că vedetele se pot odihni pentru partidele mult mai grele care vor urma.
"Nu este nicio îndoială că avem cei mai buni jucători pe banca de rezerve de la acest Mondial. Pentru noi, acest aspect este îmbucurător, pentru că avem multe meciuri de disputat până în finală", a declarat vedeta sud-americanilor. Încă o dată, Sergio Hernandez nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa elevilor săi. "Sunt foarte fericit pentru jocul prestat. Am jucat bine timp de 40 de minute şi mă bucur că am putut să-i facem fericiţi pe cei de acasă, care ne urmăresc", a spus antrenorul. În cel mai echilibrat meci al grupei B, Spania a reuşit să învingă Germania cu 92-71 şi i-a egalat pe angolezi în fruntea clasamentului, cu trei victorii din trei meciuri. Diferenţa dintre cele două formaţii a fost dată de aruncările de trei puncte. În timp ce nemţii au avut un procentaj de reuşită de numai 34 la sută, ibericii au marcat de 11 ori din 18 încercări, ceea ce înseamnă 61 la sută. În rest, egalitatea a fost aproape perfectă: ambele echipe au marcat 57 la sută din încercările de două puncte, iar Germania a avut un procentaj de reuşită la loviturile libere de 79 la sută, spre deosebire de 74 la sută, cât au reuşit spaniolii.

În celelalte meciuri ale zilei s-au mai înregistrat următoarele rezultate:
Angola Noua Zeelandă 95-73
Serbia Libia 104 57
Franţa Nigeria 64-53
Japonia Panama 78-61

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite