Argentina - Olanda, remiza rezervelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totuşi, selecţionerul Marco van Basten a introdus pe teren o echipă în care s-au regăsit în repriza a doua nu mai puţin de şapte rezerve. De partea cealaltă, selecţionerul argentinian Jose

Totuşi, selecţionerul Marco van Basten a introdus pe teren o echipă în care s-au regăsit în repriza a doua nu mai puţin de şapte rezerve. De partea cealaltă, selecţionerul argentinian Jose Pekerman a fost mai temperat, preferând să-i menajeze doar pe Crespo, Saviola şi Sorin. A rezultat o partidă ştearsă, în care cel mai "greu" meci de până acum de la Cupa Mondială a lăsat un gust amar. Plictisiţi, suporterii germani de pe stadionul din Frankfurt au început să scandeze "Deutschland, Deutschland!", amintindu-le celor două echipe de pe teren că "panzerele" au măturat totul în cale. Chiar dacă s-au clasat pe locul doi, olandezii sunt satisfăcuţi: "Este o performanţă foarte bună, având în vedere că am jucat fără mai mulţi titulari şi putem fi mulţumiţi de rezultat. Meciul de duminică, cu Portugalia, este mai important decât cel cu Argentina, pentru că, dacă pierdem, plecăm acasă", a precizat Van Basten, în timp ce Jose Pekerman crede că echipa sa ar fi putut obţine mai mult: "Am fi putut câştiga, pentru că am avut ocaziile mai clare. Jucătorii au evoluat foarte bine, dar există o lipsă de continuitate, atunci când schimbi mulţi fotbalişti. Sper ca, în meciul cu Mexic, să găsim ceea ce ne-a lipsit acum".
Serbia s-a făcut iar de râs
Selecţionata Serbiei şi Muntenegrului, echipă neînvinsă în preliminarii în care a primit doar un gol, a pierdut şi ultimul meci, scor 2-3 în faţa Coastei de Fildeş. Deşi au condus cu 2-0 după primele 20 de minute, sârbii au încasat trei goluri în cea mai spectaculoasă răsturnare de scor de la acest turneu final. Eroul negativ al "plavilor" a fost Dudici, care a provocat două penaltiuri după ce a făcut henţ în careu. El a fost concurat de Albert Nadj, care şi-a lăsat echipa în inferioritate la finalul primei reprize. Coasta de Fildeş a obţinut o victorie istorică, prima la un turneu final al Campionatului Mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite