Arbitru român trimis acasă de la Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul Bogdan Sorescu, fiul fostului „central“ Cornel Sorescu, a ratat ocazia de a arbitra semifinala Campionatului European de futsal dintre Spania şi Cehia din cauza unor colegi de breaslă.

Românul a fost rezervă la partida Spania - Rusia din sferturile de finală, disputată marţi. Meciul a fost decis la loviturile de departajare, deoarece după timpul regulamentar şi prelungiri scorul era 0-0.

La 4-4, în prima serie de lovituri de departajare, spaniolul Javi Rodriguez a şutat violent sub bară şi trimitea campioana europeană în semifinalele competiţiei.

Bucuria ibericilor a fost oprită de arbitri (francezul Pascal Fritz şi croatul Edi Sunjici), care inexplicabil au anulat golul, susţinând că mingea a lovit bara, deşi reluările arătau că a lovit plasa înainte ca balonul să revină în teren.

Au urmat minute de proteste, dar nimic nu a schimbat decizia arbitrilor. Pentru că se afla la mijlocul sălii, alături de ceilalţi jucători, românul nu avea cum să observe golul, astfel că nu a putut interveni în acest scandal.

După câteva minute, seria loviturilor de departajare s-a reluat, câştig de cauză având tot Spania cu 7-6. Pentru a potoli spiritele, toţi membrii brigăzii au fost trimişi acasă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite