Arbitri străini pentru derby-urile bucureştene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a decis să pună capăt suspiciunilor care planează asupra cavalerilor autohtoni Comisia Centrală a Arbitrilor a hotărât să aducă arbitri

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a decis să pună capăt suspiciunilor care planează asupra cavalerilor autohtoni

Comisia Centrală a Arbitrilor a hotărât să aducă arbitri străini la partidele de maximă importanţă din Liga I. "Partidele Rapid-Steaua şi Steaua-Dinamo vor fi conduse de arbitri străini, iar la meciul din Giuleşti va veni un arbitru care a oficiat şi în Liga Campionilor. Nu am luat acestă decizie pentru că aşa au vrut Steaua, Dinamo sau Rapid, ci pentru că am vrut să elimin suspiciunile care planau asupra românilor", a declarat şeful CCA. Decizia a fost primită cu bucurie de conducerile cluburilor Rapid şi Steaua, care se vor înfrunta etapa următoare.

"E foarte bine că au decis să delege un arbitru din Liga Campionilor, pentru că vor evolua două echipe de Ligă. Una care a evoluat anul trecut, adică Steaua, şi una care va evolua în sezonul viitor, adică noi", a precizat preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, în timp ce patronul Stelei a declarat: "Sunt foarte mulţumit de decizia CCA, atâta vreme cât Gheorghe Constantin l-a desemnat pe hoţul de Corpodean drept cel mai bun arbitru din 2006. În plus, voi propune la vară ca, din sezonul următor, Steaua să aibă arbitri străini la toate meciurile pe care le jucăm". Ultimul derby arbitrat de un arbitru străin a fost Dinamo - Rapid, când la centru s-a aflat ungurul Viktor Kassai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite