Aproape de surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de Fed Cup a României a pierdut dramatic cu Serbia şi a ratat astfel accesul în play-offul pentru barajul Grupei Mondiale După ce a învins cu 3-0 Polonia, în primul meci din cadrul

Echipa de Fed Cup a României a pierdut dramatic cu Serbia şi a ratat astfel accesul în play-offul pentru barajul Grupei Mondiale

După ce a învins cu 3-0 Polonia, în primul meci din cadrul Grupei D euro-africane a Fed Cup, România a întâlnit ieri Serbia.

În primul meci al întâlnirii, Monica Niculescu a pierdut la mare luptă jocul cu numărul doi mondial, Ana Ivanovic, scor 5-7, 6-4, 5-7. Surpriza zilei a fost însă furnizată de Sorana Cîrstea, care a reuşit să o învingă pe a patra jucătoare a lumii, Jelena Jankovici, scor 6-3, 3-6, 6-4.

Românca de numai 17 ani, aflată pe locul 112 WTA, a jucat dezinvolt şi a reuşit să se impună în game-urile-cheie pentru a obţine cea mai importantă victorie a carierei. Din păcate, în ultima partidă, perechea Cîrstea/Niculescu s-a înclinat în faţa cuplului Ivanovici/Jankovici cu 6-2, 6-7, 6-7. Tricolorele au pierdut şi anul trecut în Fed Cup, tot contra Serbiei şi tot cu 1-2.

România a terminat Grupa D pe poziţia a doua şi a ratat accesul în play-offul pentru barajul Grupei Mondiale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite