Antrenament cu public pentru dinamovişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul, accidentat la glezna dreaptă în timpul partidei cu Sportul, din ediţia trecută de campionat, a evoluat bine, dovedindu-se o soluţie pentru compartimentul defensiv al dinamoviştilor."A

Fundaşul, accidentat la glezna dreaptă în timpul partidei cu Sportul, din ediţia trecută de campionat, a evoluat bine, dovedindu-se o soluţie pentru compartimentul defensiv al dinamoviştilor.
"A fost un antrenament cu public, disputat în faţa suporterilor noştri. Este bine că am câştigat, mai ales că ne dorim un parcurs cât mai lung în Cupa României. Trebuie să recunoaştem că ne gândim la meciurile viitoare din campionat, care vor fi extrem de grele. De acum, multe echipe vor dori să ne învingă", ne-a spus Dănciulescu. Mulţumit de evoluţia roş-albilor a fost şi Mircea Rednic. "Am dat o şansă unor fotbalişti pe care nu i-am folosit până acum. Am întâlnit un adversar bine aşezat, dar care totuşi evoluează în Liga a III-a. şi de aceea poate elevii mei au tratat cu lejeritate partida. A fost un meci util, de care sunt mulţumit", a conchis şi "Puriul".
Altfel, toţi jucătorii, însoţiţi de neveste sau prietene, au fost invitaţi aseară la Restaurantul "Doi Cocoşi". "Nu a fost nicio petrecere sau chef. Pur şi simplu am ieşit să mâncăm împreună, tocmai pentru că atmosfera din cadrul echipei este foarte bună", a spus Dănciulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite