Antonio Puerta, la un pas de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul spaniol de 22 de ani a ajuns la spital după ce a jucat doar 35 de minute din meciul pe care echipa sa, FC Sevilla, l-a câştigat sâmbătă seară, 4-1 cu Getafe. Puerta

Internaţionalul spaniol de 22 de ani a ajuns la spital după ce a jucat doar 35 de minute din meciul pe care echipa sa, FC Sevilla, l-a câştigat sâmbătă seară, 4-1 cu Getafe.

Puerta s-a prăbuşit în propriul careu fără să fie atins şi a părut că îşi pierde cunoştinţa. Cu ajutorul medicilor, fotbalistul a reuşit să părăsească terenul, dar a leşinat din nou când a ajuns la vestiare.

În cele din urmă, fundaşul Sevillei a fost internat la spitalul "Virgen del Rocio", unde medicii au ajuns la o concluzie îngrijorătoare. Aceştia au anunţat, prin intermediul preşedintelui clubului andaluz, că jucătorul "a suferit mai multe stopuri cardiace".

"Antonio este conectat la aparate pentru a putea respira, iar starea sa rămâne instabilă", a adăugat Jose Maria Del Nido, preşedintele lui FC Sevilla. Produs al şcolii de fotbal a grupării spaniole,

Puerta este unul dintre cei mai importanţi jucători ai alb-roşilor, fiind titular în echipa care a câştigat în ultimele 15 luni o Supercupă a Europei, două Cupe UEFA, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă a Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite