Anorthosis – CFR Cluj (în tur 3-1), azi, ora 20:00, Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au nevoie de un miracol Elevii lui Ioan Andone (foto) vor să facă uitat eşecul din meciul tur şi să câştige la Larnaca, în faţa lui Anorthosis, dar sunt conştienţi că

Clujenii au nevoie de un miracol

Elevii lui Ioan Andone (foto) vor să facă uitat eşecul din meciul tur şi să câştige la Larnaca, în faţa lui Anorthosis, dar sunt conştienţi că şansele de calificare sunt extrem de mici. Totuşi, la plecarea spre Cipru, atât jucătorii, cât şi conducătorii clujeni erau foarte optimişti. "Sansele de calificare sunt mici de tot, dar trebuie să câştigăm în Cipru, ca să demonstrăm că eşecul din tur a fost un accident.

Dacă va fi să fie şi cu 3-0, atunci cu atât mai bine", a spus pentru site-ul clubului Trică, autorul unicului gol al CFR-ului din tur. Optimist este şi Gabriel Mureşan: "Dacă ei ne-au dat trei goluri acasă, de ce n-am putea să le dăm şi noi lor trei goluri la Larnaca? Trebuie să credem în calificare". Jucătorii de la Famagusta au un moral excelent, după ce, sâmbătă au câştigat Supercupa Ciprului cu scorul de 2-1 în faţa lui APOEL Nicosia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite