"Anonimi au fost italienii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea cu CFR, presa din Peninsulă a fost extrem de critică cu formaţia pregătită de Spalletti Înfrângerea Romei în faţa clujenilor a dus la o reacţie dură a ziarelor

După înfrângerea cu CFR, presa din Peninsulă a fost extrem de critică cu formaţia pregătită de Spalletti

Înfrângerea Romei în faţa clujenilor a dus la o reacţie dură a ziarelor din Italia la adresa peninsularilor.

ţuri ale lumii a elogiat prestaţia elevilor lui Trombetta. "Debut amar pentru Roma", "Această echipă a Romei a fost ruptă de CFR Cluj", "Anonimii de la Roma au pierdut acasă cu CFR Cluj" şi "Roma a fost făcută KO de o debutantă în Liga Campionilor" au fost câteva dintre titlurile din presa italiană de ieri. "Debut amar pentru AS Roma în Liga Campionilor.

Meciul părea că se îndreaptă spre victoria gazdelor, dar oaspeţii au reuşit să-şi păstreze calmul şi să egaleze, moment în care au prins şi mai mult curaj. Spalletti a atacat mai mult, dar totul s-a terminat într-un cor de fluierături din partea suporterilor de pe Olimpico", a notat agenţia Datasport.

"AS Roma a pierdut pe teren propriu în faţa necunoscuţilor români, antrenaţi de Trombetta. Echipa a fost de nerecunoscut, s-a făcut de râs şi a înregistrat un rezultat dezastruos", a menţionat cotidianul italian "Gazzetta dello Sport". "Coşmar pentru Roma în Liga Campionilor: CFR a câştigat pe Olimpico", a scris "La Stampa", care a mai menţionat că rezultatul obţinut de formaţia din România este unul incredibil.

Spaniolii îl laudă pe Culio

Cotidianul spaniol "Marca" l-a supranumit pe Culio "noul împărat al Romei". "La începutul fiecărui sezon din Liga Campionilor apar noi vedete. Ultima dintre ele este Juan Culio, cel care a condus pe CFR Cluj spre victorie, contribuind la una dintre cele mai mari surprize din istoria cupelor europene", au scris jurnaliştii spanioli.

AS Roma a pierdut în faţa necunoscuţilor români, antrenaţi de Trombetta. Echipa s-a făcut de râs şi a înregistrat un rezultat dezastruos
Gazzetta dello Sport
cotidian italian


Presa din Italia s-a concentrat pe victoria Interului!

"Vicecampioana Italiei, AS Roma, a fost făcută KO, incredibil, de o debutantă în Liga Campionilor, campioana românească CFR Cluj", a titrat publicaţia "Corriere dello Sport", care a fost mai degrabă preocupată de victoria lui Internazionale Milano la Atena, 2-0 cu Panathinaikos.

"Roma, bătută de românii de la Cluj, debutanţi în Liga Campionilor", a scris şi prestigioasa "Gazzetta dello Sport", care, de asemenea, a preferat să evidenţieze succesul lui Ibrahimovici şi compania în Grecia în dauna prestaţiei ruşinoase a elevilor lui Spalletti în faţa Clujului.

"Rezultatul cu CFR Cluj nu e o tragedie, dar ceva se întâmplă la echipă. Situaţia nu este uşoară pentru noi, sper să ne revenim", a declarat mijlocaşul italian Daniele de Rossi pentru "Il Romanista", cotidian care pune tunurile pe antrenorul Romei, Luciano Spalletti.

"Nou-venita CFR şochează pe AS Roma", a notat şi site-ul oficial al UEFA, care continuă: "Golurile lui Culio au asigurat Clujului un start perfect şi au şocat vicecampioana Italiei".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite