Angola, Togo, Ghana, calificate in premiera la CM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angola, Togo, Coasta de Fildes si Ghana s-au calificat in premiera la Cupa Mondiala, in urma rezultatelor inregistrate in meciurile din preliminarii. Togo, unde evolueaza si Emmanuel Adebayor de la

Angola, Togo, Coasta de Fildes si Ghana s-au calificat in premiera la Cupa Mondiala, in urma rezultatelor inregistrate in meciurile din preliminarii.
Togo, unde evolueaza si Emmanuel Adebayor de la AS Monaco, a obtinut calificarea in fata Senegalului, dupa ce a castigat meciul cu Congo, scor 3-2. Reprezentativa Coastei de Fildes s-a calificat ca urmare a victoriei in fata Sudanului, scor 3-1, dar si dupa rezultatul de egalitate inregistrat de Camerun in meciul cu Egiptul, scor 1-1, la Yaounde. Coechipierii lui Didier Drogba (Chelsea Londra) trebuiau nu doar sa castige in fata Sudanului, dar si sa spere la un pas gresit al camerunezilor pe teren propriu, care au ratat un penalti in ultimele secunde ale partidei cu Egiptul. Ghana, care era deja cu un ,picior" in Germania, a obtinut calificarea dupa ce a invins, cu scorul de 4-0, echipa Insulelor Capului Verde. Coechipierii lui Stephen Appiah (Fenerbahce) au obtinut calificarea in dauna Republicii Democrate Congo si Africii de Sud.

Echipele deja calificate la CM-2006
Zona Europa: Germania (tara organizatoare), Ucraina, Olanda, Polonia, Anglia, Croatia, Italia, Portugalia; Zona America de Sud: Argentina, Brazilia, Ecuador, Paraguay; Zona Asia: Japonia, Iran, Coreea de Sud, Arabia Saudita; Zona CONCACAF: SUA, Mexic, Costa Rica; Zona Africa: Angola, Coasta de Fildes, Ghana, Togo, Tunisia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite