Anglia tremură!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata lui Steve McClaren depinde de Israel pentru a se califica la Euro 2008. Cehia, România, Grecia şi Germania şi-au asigurat deja un loc la CE. Anglia este unul dintre granzii care ar

Selecţionata lui Steve McClaren depinde de Israel pentru a se califica la Euro 2008. Cehia, România, Grecia şi Germania şi-au asigurat deja un loc la CE.

Anglia este unul dintre granzii care ar putea rata participarea la Campionatul European de anul viitor. Învinşi miercuri la Moscova, scor 1-2, britanicii sunt pe cale de a fi depăşiţi de Rusia în clasament.

Cu doar două puncte în plus, dar şi cu un meci mai mult faţă de Rusia, Anglia are nevoie de ajutorul Israelului dacă vrea să ajungă la Euro 2008. În cazul în care ruşii lui Guus Hiddink se impun pe 17 noiembrie la Tel Aviv, Lampard şi compania au şanse mari să vadă Europenele la televizor. Rusia ar depăşi Anglia în clasamentul grupei E, urcând pe locul doi, în timp ce liderul Croaţia pare că şi-a asigurat prima poziţie. Nici campioana mondială Italia nu stă bine.

E obligată să nu piardă în următorul meci, în Scoţia, pentru a rămâne în cursă.
Şase echipe sunt sigure deja de participarea la Euro 2008. Pe lângă organizatoarele Elveţia şi Austria, sunt deja calificate Grecia, Germania, România şi Cehia. Ultima a fost protagonista preliminariilor de miercuri, reuşind o victorie clară în deplasarea din Germania, scor 3-0! Şanse mari de calificare au şi Franţa, Norvegia, Croaţia, Suedia, Spania şi Olanda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite