Anglia, la şapte minute de umilinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

partidă programată la acest Campionat Mondial a fost aproape să se transforme într-un coşmar pentru englezi. Mare favorită, Anglia a fost ţinută în şah, timp de 83 de minute, de Trinidad -

partidă programată la acest Campionat Mondial a fost aproape să se transforme într-un coşmar pentru englezi. Mare favorită, Anglia a fost ţinută în şah, timp de 83 de minute, de Trinidad - Tobago. Legitimaţi la echipe din eşaloanele inferioare din Anglia şi Scoţia, caraibienii au reuşit să enerveze vedetele Albionului, care au şutat de 23 de ori spre poarta lui Shaka Hislop. A fost nevoie de lovitura de cap a uriaşului Crouch şi de şutul spectaculos al lui Gerard pentru ca Anglia să răsufle uşurată. "Englezii au dominat tot meciul, dar, la un moment dat, jucătorii şi-au pierdut răbdarea şi au abuzat de pase lungi", a explicat selecţionerul caraibienilor, Leo Beenhaker, neputinţa de 80 de minute a insularilor. "Nu am fost îngrijorat, deoarece nu am renunţat nicio clipă la luptă. ştiam că se vor retrage în apărare şi asta a făcut ca sarcina noastră să fie mai grea", a precizat căpitanul englezilor, David Beckham.

Rooney, în centrul atenţiei
Întreaga suflare engleză a salutat revenirea pe teren a "copilului minune" Wayne Rooney, după o lună şi jumătate de absenţă. Deşi Manchester United a ameninţat că îl va da în judecată pe selecţioner în cazul în care jucătorul este forţat să revină, Eriksson l-a aruncat în luptă în repriza secundă. "Rooney este pregătit şi are nevoie să joace. Selecţionerul a făcut schimbări bune. Încă nu am demonstrat adevărata noastră valoare, dar o vom face", a spus Beckham. "Aş putea începe cu Rooney împotriva Suediei, depinde doar de mine. Dar nu voi risca nimic, voi vedea care este starea sa în următoarele zile", a precizat Eriksson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite