Anglia a jumulit "cocoşul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Englezii au învins Franţa, scor 24-13, chiar pe Stade de France şi au ajuns pe locul doi în clasament La jumătatea competiţiei, Turneul celor Şase Naţiuni la rugby a fost relansat

Englezii au învins Franţa, scor 24-13, chiar pe Stade de France şi au ajuns pe locul doi în clasament

La jumătatea competiţiei, Turneul celor Şase Naţiuni la rugby a fost relansat odată cu victoria Angliei, pe Stade de France, 24-13 cu Franţa. Oaspeţii au fost conduşi magistral de Wilkinson, care a reuşit 14 puncte din trei lovituri de pedeapsă, un drop şi o transformare.

Acesta este al doilea succes al englezilor în turneu, ei fiind învinşi în prima etapă de Ţara Galilor, pentru ca apoi să obţină o victorie la limită în faţa Italiei. Englezii i-au supărat rău pe francezi şi în luna octombrie 2007, când i-au învins în semifinalele Cupei Mondiale, scor 14-9.

"Defensiva lor s-a descurcat foarte bine în prima parte a meciului, după care a căzut, iar noi am fost destul de inteligenţi să profităm de acest lucru", a spus, la final, antrenorul Brian Ashton. În celelalte două jocuri, Ţara Galilor a surclasat Italia, scor 47-8, în timp ce Irlanda a trecut de Scoţia, scor 24-13. După trei etape, primul loc este ocupat de Ţara Galilor, cu maximum de puncte, şase, fiind urmată de Franţa, Anglia şi Irlanda, câte patru puncte, Italia şi Scoţia, zero puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite