Anglia şi Suedia, braţ la braţ în "optimi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nordicii au avut de fiecare dată puterea să revină, profitând şi de prestaţia jalnică a apărării engleze, ei înscriind prin Allback şi veteranul Larsson. Anglia a câştigat grupa fără

Nordicii au avut de fiecare dată puterea să revină, profitând şi de prestaţia jalnică a apărării engleze, ei înscriind prin Allback şi veteranul Larsson. Anglia a câştigat grupa fără emoţii şi aşteptă partida de duminică, cu Ecuador. "Am obţinut ce am dorit, locul întâi în grupă. Am jucat bine, dar nu ne-am apărat la fel de bine. Am luat două goluri după faze fixe şi aşa ceva nu este posibil", a declarat selecţionerul englezilor, Sven Goran Eriksson, care are serioase motive de îngrijorare după ce Michael Owen s-a accidentat în debutul partidei. "Pare destul de gravă, dar trebuie să aşteptăm rezultatele analizelor", a spus tehnicianul. "O victorie ar fi pus capăt celor 38 de ani de secetă, dar mai îngrijorătoare este criza accidentărilor. Fară Owen, Erikkson rămâne cu trei atacanţi, dintre care Theo Walcott nici n-a debutat măcar în Premier League", notează ziarul "The Sun".
Invincibili de 38 de ani
Suedezii au de ce să fie mulţumiţi de rezultat. Ei bifează a 12-a partidă fără înfrângere în faţa Albionului din 1968 încoace, interval în care au obţinut patru victorii şi opt remize. Selecţionerul Lars Lagerback este cu gândul numai la meciul din "optimi": "Acum aşteptăm Germania, care are o superechipă. Are o apărare bună şi un atac la fel".
Atacantul suedez Marcus Allback a marcat golul cu numărul 2.000 din istoria Campionatului Mondial, în minutul 51. Primul gol din istoria competiţiei a fost înscris pe 13 iulie 1930, la Montevideo, de francezul Lucien Laurent. şi Erik Larsson are motive să sărbătorească, el egalându-l pe Kenneth Andersson în topul celor mai prolifici marcatori suedezi la CM, cu cinci reuşite la trei turnee finale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite