Andrey s-a accidentat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul brazilian adus pentru 500.000 de euro în Ghencea a acuzat dureri şi nu a mai putut continua prima lui şedinţă de pregătire sub comanda lui Cosmin Olăroiu

sub conducerea tehnicianului Cosmin Olăroiu cu mişcări de streching alături de ceilalţi doi portari, Cornel Cernea şi Cezar Lungu. Apoi, cei trei au trecut la diverse exerciţii cu balonul, fără însă să se ajungă la plonjoane. Deodată, după o săritură, brazilianul Andrey s-a aşezat jos, ţinându-se de genunchiul stâng. Imediat a sosit lângă el medicul Stelei, care l-a examinat. Impacientat, managerul general Mihai Stoica a mers şi el lângă fotbalist, fiind însoţit de impresarul lui Nazario. Brazilianul nu a mai putut continua antrenamentul, urmând să se stabilească dacă accidentarea este gravă sau doar o simplă întindere. Antrenorul Cosmin Olăroiu a declarat că Nazario va trebui să se lupte pentru postul de titular care îi revine lui Cornel Cernea după evoluţiile avute în toamna anului trecut. Steliştii mai au în vizor doi jucători brazilieni care evoluează în campionatul intern, dar şansele ca ei să vină în Ghencea sunt relativ mici, pentru că pe fir au intrat cluburi cu un potenţial financiar superior. Tehnicianul stelist l-a contrazis pe patronul Gigi Becali care a spus că i-ar conveni ca Dică să plece pentru că Steaua trebuie să-şi schimbe tactica.
N-a uitat să-i înţepe pe Iancu şi pe Copos
Olăroiu este de părere că Dică nu poate fi înlocuit. "Steaua este dependentă de realizările lui Dică. Dacă el pleacă, nu poate fi înlocuit. În cazul unui transfer, într-adevăr, tactica s-ar schimba, pentru că va trebui să jucăm poate cu trei atacanţi", a precizat Oli care a mai spus că Dică are o singură ofertă de la un singur club, care nu a are legătură cu un impresar din România. Antrenorul stelist a mai spus că principalul obiectiv al echipei sale în 2007 este o nouă participare în Liga Campionilor. Tehnicianul a fost invitatul directorului Şcolii federale de antrenori, Mircea Rădulescu, la cursurile PRO ţinute ieri la Casa Fotbalului. Oli le-a prezentat "elevilor", printre care s-au numărat Bogdan Stelea, Constantin Gâlcă şi Viorel Moldovan, câteva dintre secretele meseriei de antrenor, precum şi amănunte din relaţia sa cu Gigi Becali. "Este o persoană deschisă, mai mult decât credeţi. Ţine foarte mult la fotbaliştii săi. "Gigi Becali e un patron impulsiv, care de multe ori se supără, ţipă chiar la jucători, dar e bine că-i trece repede, în comparaţie cu George Copos de la Rapid. Totuşi este o persoană deschisă, mai mult decât credeţi. Ţine foarte mult la fotbaliştii săi, deşi câteodată greşeşte când îi critică imediat după meciuri", a declarat Oli, care nu a pierdut ocazia să-l "înţepe" pe fostul său patron de la Poli Timişoara: "Cu Marian Iancu nu am avut niciodată un dialog despre echipă şi jucători. Nu se implica".
Carlos s-a decis: nu se mai întoarce în Ghencea
Portarul portughez Carlos Fernandes s-a confesat pentru cotidianul lusitan "O Jogo" că îşi va rezilia contractul cu formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu. "Nu mă voi mai întoarce în România şi nu voi mai juca la Steaua. Nu ştiu ce a spus preşedintele despre mine, dar nici nu sunt preocupat de acest aspect", a declarat Carlos, care va discuta apoi cu impresarul său despre opţiunile de transfer. "Mai întâi trebuie să-mi reziliez contractul cu Steaua, pentru că, indiferent de ceea ce vrea sau nu vrea preşedintele, eu mai am un an şi jumătate din acord. Apoi, împreună cu impresarul meu vom începe să discutăm despre opţiunile ulterioare", a spus Carlos. "Dacă nu vrea să plece, o să convoc Consiliul de Administraţie şi-o să-i desfac contractul de muncă pentru viaţă extrasportivă", l-a ameninţat Gigi pe lusitan, duminică seară.
Ofertă de 5,5 milioane de euro pentru Dică
Gigi Becali a afirmat, ieri, că a declinat o ofertă de 5,5 milioane de euro pentru atacantul stelist Nicolae Dică, primită de la o formaţie de primă ligă din Austria. "Am primit o ofertă în valoare de 5,5 milioane de euro, dar am refuzat-o pentru că urmau să-mi dea un milion acum şi restul de bani în rate. Am orgoliu şi nu accept să fiu umilit. Dacă-mi dădeau toţi banii în trei luni, băteam palma", a afirmat latifundiarul din Pipera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite