Andrei Pavel se gândeşte la retragere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cneazul" îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familie. Decizia o va lua după Olimpiada de la anul din Beijing, unde vrea neapărat să participe În vârstă de 33 de ani şi

Cneazul" îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familie. Decizia o va lua după Olimpiada de la anul din Beijing, unde vrea neapărat să participe

În vârstă de 33 de ani şi cu peste cinci milioane de dolari câştigaţi în carieră, Andrei Pavel mai are un singur vis înainte de retragerea din circuitul profesionist: participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing.

"Sigur am de gând să joc şi anul viitor. Visul meu este să particip la a cincea Olimpiadă. Apoi, spre sfârşitul anului, trebuie să mă gândesc ce voi face. Sigur, dacă intru din nou în primii 50 de jucători ai lumii, nu are niciun rost să mă las de tenis.

Totuşi, încetul cu încetul, îmi vine şi mie timpul. Trebuie să mă gândesc şi la familia mea, dar încă îmi place foarte mult să joc, iubesc competiţia, mai ales Cupa Davis", a spus Pavel, care a adăugat că nu vrea să rămână cel mai bătrân jucător din circuit, mai în vârstă decât el fiind suedezul Jonas Bjorkman (35 de ani) şi francezul Fabrice Santoro (34 de ani).

Nu ne dă şanse în faţa francezilor

În februarie anul viitor, România va întâlni Franţa în primul tur din grupa mondială a Cupei Davis. Chiar dacă Pavel&co. vor evolua în faţa propriilor suporteri, "Cneazul" nu ne dă şanse prea mari de victorie.
"Este o echipă incredibil de puternică.

Dacă nu erau ruşii, ei câştigau Cupa Davis. Ei sunt favoriţi, dar avem şi noi şansa noastră, mai ales dacă eu şi cu Victor Hănescu vom fi sănătoşi şi în formă. Avem avantajul că jucăm acasă şi ne putem alege suprafaţa, deşi nu e mare lucru, că ei au jucători destui pentru orice tip de teren", a afirmat Pavel.

În momentul de faţă nu se ştie unde se va juca partida, singura sală care corespunde cerinţelor fiind Sala Polivalentă, arenele din Braşov şi Sibiu fiind prea mici pentru a găzdui un meci de o asemenea importanţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite