Andrei Pavel: "Japonia este o echipă bună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu sunt clasaţi între primii 200 de jucători de tenis din lume, românii se tem de niponi Întâlnirea cu Japonia reprezintă a 11-a partidă de baraj disputată de România în

Chiar dacă nu sunt clasaţi între primii 200 de jucători de tenis din lume, românii se tem de niponi

Întâlnirea cu Japonia reprezintă a 11-a partidă de baraj disputată de România în ultimii 12 ani pentru rămânerea în Grupa Mondială. Pentru japonezi, disputa este foarte importantă pentru că nu au mai fost în Grupa Mondială din 1985, astfel că vor fi motivaţi.

Sportivii români nu se sperie şi se bazează pe experienţa care îşi va spune cuvântul. "Eu cred că suntem favoriţi. Avem mai multă experienţă în meciurile pentru Grupa Mondială, dar Cupa Davis este de aşa natură încât poate oferi tot timpul surprize.

Japonia este o echipă bună, iar Go Soeda este viitorul tenisului aici", a spus Andrei Pavel. În schimb, Victor Hănescu a precizat că va fi o întâlnire foarte grea pentru noi. "Suzuki are multă experienţă, pentru că a jucat nişte meciuri bune în cadrul unor turnee mari de tenis. Este foarte bine pentru Japonia că joacă acasă, publicul este foarte important, dar noi ne vom concentra şi, dacă vom juca bine, avem prima şansă", a declarat Victor Hănescu.

Căpitanul echipei, Adrian Marcu, a explicat ieri şi modul în care vor juca japonezii. "Nu arată prea bine pe hârtie, dar rămân un pericol. Folosesc foarte mult jocul de serviciu-voleu, aşa cum o face Suzuki, joacă pe teren propriu şi au de partea lor avantajul publicului", a precizat Marcu.

Programul întâlnirii dintre România şi Japonia

Astăzi, 21 septembrie:

Takao Suzuki-Victor Hănescu - s-a jucat în această dimineaţă
Go Soeda-Andrei Pavel - s-a jucat în această dimineaţă

Mâine, 22 septembrie:

Takao Suzuki/Satoshi Iwabuchi-Horia Tecău/Florin Mergea (TVR1, ora 7:00)

Duminică, 23 septembrie:

Takao Suzuki-Andrei Pavel (TVR1, ora 5:00, ora României)
Go Soeda-Victor Hănescu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite